воскресенье, 31 июля 2022 г.

Yamaha TW-E7B – внутрішньоканальні бездротові TWS навушники

Yamaha TW-E7B – внутрішньоканальні бездротові TWS навушники

Слідом за нещодавно представленими навушниками TW-ES5A компанія Yamaha доповнює серію флагманською моделлю TW-E7B. Повідомляється, що навушники відтворюють музику з глибоким динамічним басом і передають широкий звуковий образ.

Новинка оснащується захистом від вологи за стандартом IPX5, 10-міліметровим випромінювачем, функцією Listening Care Advanced, що забезпечує інтелектуальне вирівнювання діапазону частот на будь-якій гучності, а також пропонує режим оточення та покращений режим із малою затримкою. Заявлено, що зайві вібрації та луна були зведені до мінімуму завдяки конструкції корпусу, що забезпечує чисті ВЧ. Крім цього, TW-E7B має вбудований мікрофон для відстеження сигналу, який впливає форма вушного каналу. Ця технологія коригує різницю для відтворення справжнього звуку. Для голосових дзвінків у навушниках використовується Qualcomm cVc (Clear Voice Capture). Зазначається, що ефективні мікрофони MEMS в обох навушниках призначені для дзвінків, відокремлюючи голос від інших шумів під час захоплення звуку. На додаток надається технологія TrueWireless Mirroring, вона забезпечує незалежну передачу ліворуч-право для більшої стабільності відтворення. Окрім іншого, функція Role-Swap запобігає нерівномірному зниженню рівня заряду батареї, що загалом дає до 22 годин прослуховування з увімкненим шумоподавленням (6 годин + 16 годин від зарядного пристрою).

Навушники поставляються з програмою Headphone Control з розширеними функціями, такими як увімкнення або вимкнення Listening Care Advanced та налаштуванням еквалайзера для адаптації музики до уподобань користувача. TW-E7B поширюються у білому, чорному, синьому та бежевому кольоровому оформленні та комплектуються 20 см кабелем type-C, зарядним кейсом та наборами насадок з розмірами XS/S/M/L/XL.

Архів блогу