воскресенье, 24 июля 2022 г.

Millennia NSEQ-HF 500-series EQ - еквалайзер

Millennia NSEQ-HF 500-series EQ - еквалайзер

Модуль має високочастотну пікову/поличну секцію NSEQ-4.
Каліфорнійська компанія Millennia Media має репутацію компанії, що розробляє та виробляє один з кращих звукових пристроїв, з їх передусилювачами, еквалайзерами та компресорами, на які покладаються багато провідних у світі інженерів з мікшування, майстерингу та радіомовлення. Їх останній пристрій, NSEQ-HF, є модуль еквалайзера серії 500, в якому використовується високочастотна пікова/полкова секція їх еквалайзера NSEQ-4.

Модуль виготовлений вручну і має ту ж схему, що і NSEQ-4, зі 100% дискретним сигнальним трактом класу A з використанням Toshiba 2SJ74 і 2SK170 J-FET. Модуль NSEQ-HF має високочастотну секцію пікову/поличну секцію із блоку NSEQ-4 від Millennia Media. Користувачі можуть вибирати між піковим або поличним фільтром, і доступні шість центральних частот, розташованих на 4,8, 5,8, 8, 10, 16 та 21 кГц. 21-позиційний регулятор посилення з фіксованим положенням пропонує 18 дБ зрізу або посилення, з наявністю перемикача діапазону посилення, який зменшує діапазон до 9 дБ, забезпечуючи більш точне налаштування. Нарешті, третій перемикач на передній панелі пристрою дозволяє вибирати баланс або вхід.

Ось що Millennia говорять про NSEQ-HF: «Ми втратили рахунок інженерам, які казали нам, що їхня «улюблена річ у NSEQ — це неймовірно музичний верх». Не буде перебільшенням сказати, що більшість клієнтів використовують NSEQ, щоб вдихнути життя у свої треки. Один коментар, який постійно чуємо: «Посилення верхніх частот на 21 кГц звучить як музика, а не як еквалайзер». Тому ми подумали, що настав час створити новий продукт, орієнтований виключно на топові моделі NSEQ. Ми назвали його NSEQ-HF і він вже готовий для вашої стійки на 500 за привабливою ціною».

Наведені технічні характеристики NSEQ-HF вражають: Millennia Media стверджує, що точки -3 дБ у частотній характеристиці пристрою знаходяться на частотах 2 Гц і 300 кГц, а показник THD + шум становить <0,009% при всіх діапазонах задіяних еквалайзера. Споживана потужність заявлена ​​на рівні +250 мА при включенні всіх світлодіодів.

Архів блогу