пятница, 15 июля 2022 г.

Roland F107 – цифрове піаніно для початківців

Roland розширює асортимент домашніх піаніно моделлю початкового рівня F107. Виробник заявляє, що завдяки клавіатурі, запозиченій у дорожчої моделі та звуку фортепіано преміум-класу, інструмент забезпечує автентичний звук та експресію, які важко зустріти в інших фортепіано цієї цінової категорії.

Цифрове піаніно Roland F107 оснащується 88-клавішною клавіатурою PHA-4. Компанія зазначає, що ця клавіатура забезпечує «справді зважений відгук» для виразної гри. Крім цього, є вбудований звуковий двигун SuperNATURAL Piano від Roland. Повідомляється, що він поєднує у собі семплювання та моделювання для імітації справжнього роялю. Також включені педалі сустейну, софту та состенуто, а на додаток надано можливість підключити два комплекти навушників та режим Twin Piano, що дозволяє користувачеві грати разом з іншою людиною.

Крім іншого, пропонується Bluetooth з'єднання для передачі MIDI, потокового звуку та підключення до оновленої програми Roland Piano. Програма забезпечує віддалене керування вибором звуку, налаштуваннями метронома, записом та іншими можливостями. У ньому передбачені уроки та функції автоакомпанементу, щоб користувачі могли грати разом із віртуальною групою. Додаток Roland Piano можна безкоштовно завантажити для iOS або Android пристроїв. В електропіано представлено два USB порти для підключення ПК та флеш-накопичувачів.

Roland F107 буде доступним для покупки в серпні 2022 року.

Цифрові піаніно ROLAND актуальні моделі та каталог:
https://dommuzyki.ua/40-select-elektropianino-roland

Архів блогу