суббота, 16 июля 2022 г.

Yamaha PSR-E473 – синтезатор, 61 динамічна клавіша


Компанія Yamaha оновлює серію PSR та анонсує новий синтезатор PSR-E473, який пропонує звук професійної якості. Повідомляється, що така якість звуку раніше була доступна лише у більш дорогих клавішних моделях. Синтезатор Yamaha PSR-E473 має 820 тембрів високої роздільної здатності і є першим девайсом у лінійці PSR-E, що має два канали для вбудованих ефектів.
Синтезатор Yamaha PSR-E473 має 61-клавішну клавіатуру, а також функцію Super Articulation Lite із сумісними тембрами, що обіцяють імітувати тон, резонанс та характеристики матеріальних інструментів. У пристрої встановлено перероблену панель керування та РК-дисплей для зручного робочого процесу. Додано кнопку Mega Boost, що збільшує гучність на +6 дБ, а на додаток до роз'єму для навушників є лівий і правий аудіовиходи.

Також передбачено роз'єм для педалі сустейн та вхід під мікрофон для можливості підспівувати своїй грі поряд з вокальними ефектами, швидким семплюванням та ефектами руху. Крім того, включені програми Rec'n'Share та MusicSoft Manager дозволяють користувачеві ділитися своєю музикою, обмінюватися даними та спілкуватися з іншими.

Архів блогу