четверг, 11 августа 2022 г.

MOTU M2 – USB-аудіоінтерфейс

MOTU M2 – USB-аудіоінтерфейс

MOTU випустили серію бюджетних аудіоінтерфейсів, до якої увійшли дві моделі. Новинки мають однакову начинку та відрізняються кількістю входів/виходів та керуючих елементів. За словами виробників, пристрої є найкращими за характеристиками у своєму класі.

MOTU M2 – молодша звукова карта серії, призначена для мобільного використання та невеликих студій початкового рівня. Модель оснащена перетворювачем ESS Sabre32 Ultra, який використовується в дорожчих пристроях виробника і має динамічний діапазон 120 дБ. Аудіоінтерфейс підтримує роботу з режимами частоти дискретизації до 192 кГц та забезпечує низький рівень звукової затримки сигналу.

З керуючих елементів карти мають регулятори посилення каналів і гучності навушників, кнопки 48V і Mon, РК-дисплей з індикацією рівнів і загальна ручка гучності. M2 оснащений 2 малошумливими передсилювачами і має функцію прямого моніторингу сигналу, а також режимом Loopback. Комутаційні можливості моделі представлені виходом для навушників, 2 XLR/TRS входами, 2 TRS L/R виходами, MIDI In/Out, 2 RCA та портом USB-C.

Разом з інтерфейсом виробник поставляє програми MOTU Performer Lite, Ableton Live Lite та набори семплів від Big Fish Audio, Lucidsamples та Loopmasters.


Читайте також:
Огляд MOTU M2 - двоканальний інтерфейс з якісним ЦАП ESS Sabre 32

Архів блогу