среда, 10 августа 2022 г.

Wampler Moxie Overdrive - педаль ефектів

Wampler Moxie Overdrive - ще один овердрайв Tubescreamer?

Нова гітарна педаль Wampler Moxie Overdrive - це версія Брайана Вамплера TS10, педалі з довгої лінійки Tubescreamers. Хоча ця версія схеми не є прямим клоном і пропонує особливість формули.

Wampler насправді заявляє, що новий Moxie Overdrive — це його «збочений» погляд на TS10, так що чекайте на щось інше з цим Tubescreamer. На основі мікросхеми 4558 і з регуляторами гучності, тону та посилення. Це міг бути просто прямий клон TS10, але Wampler додав кілька додаткових опцій озвучування.

Перемикачі
Ця маленька зелена педаль також має два перемикачі з написом Voice та Fat. Голос регулює еквалайзер, додаючи ясності та прозорості за допомогою альтернативного голосу, пропонуючи більше ніж просто традиційний тембр Tubescreamer з посиленням на середніх частотах. Потім Fat перемикається на стадію кліпування MOSFET з голосом користувача, це додає більше посилення і надає схемі сміливіший тон.

В цілому, ви отримуєте найкращі частини класичного тону Tubescreamer з доданою гнучкістю нового звучання та додатковим каскадом MOSFET. Це може зробити цю компактну педаль привабливою для шанувальників педалей овердрайву у стилі TS. Ринок овердрайвів у стилі Tubescreamer вже досить переповнений, тому ще невідомо, чи достатньо буде виділятися з натовпу.

Компактний та зручний для педалборду
Педаль ефектів також буде успішно працювати при стандартній напрузі 9 вольт або 18 вольт, якщо ви віддаєте перевагу більшому внутрішньому запасу. Будучи настільки компактним, він також легко поміститься у більшість педалбордів.

Я очікую, що ця остання педаль овердрайву сподобається і шанувальникам творчості Брайана Уемплера, оскільки він, безумовно, має гарну репутацію виробника високоякісних педалей овердрайву. До них відносяться різні версії овердрайву Tumnus та його популярні схеми овердрайву Pantheon.

Архів блогу