понедельник, 1 августа 2022 г.

ANTELOPE AUDIO EDGE NOTE

Емуляції 13 класичних студійних мікрофонів

Моделюючий мікрофон
Компанія Antelope Audio, найбільш відома своїми високоякісними аудіоінтерфейсами та передовими технологіями синхронізації, випускає Antelope Audio Edge Note як найновіший член свого сімейства мікрофонів Edge. Цей вражаючий конденсаторний мікрофон пропонує емуляцію 13 класичних студійних мікрофонів, що робить його придатним для використання з широким спектром інструментів та програм.

Edge Note є конденсаторним студійним мікрофоном з невеликою діафрагмою, в якому використовується задній електретний капсуль, а також вбудовані перемикачі для ослаблення на 0, -10 і -20 дБ і фільтр верхніх частот, який можна встановити на 75 або 115 Гц. Мікрофон має максимальний рівень звукового тиску 146 дБ, що робить його ідеальним для запису найгучніших джерел. Плоска частотна характеристика 20-20 000 Гц та відношення сигнал/шум 69 дБ завершують ключові характеристики. Все звучить досить традиційно, поки в гру не входить емуляція мікрофону Antelope Audio.

Це більше, ніж конденсаторний мікрофон із маленькою діафрагмою: це 13 цифрових копій класичних вінтажних мікрофонів.

Емуляції мікрофонів Antelope Audio Edge Note
які мікрофони вони змоделювали, з назв та зображень достатньо підказок, щоб отримати уявлення. Різноманітна, відібрана вручну колекція мікрофонів з назвами моделей, включаючи Berlin K54, Hamburg 441 та Illinois 57, кожен з яких точно відтворює частотну характеристику та колір оригіналу.

Емуляцію можна використовувати в режимі реального часу з будь-яким інтерфейсом Antelope за допомогою обробки Synergy Core. Його також можна поєднувати з власними плагінами у будь-якому DAW для macOS або Windows, а емуляції також можна застосовувати до необроблених доріжок. Зверніть увагу, що для використання емуляцій як власні модулі, що підключаються, потрібен ключ iLok 2 або 3.

Архів блогу