воскресенье, 14 августа 2022 г.

sE Electronics V7 – вокальний мікрофон

sE Electronics V7 – вокальний мікрофон

sE Electronics V7 - динамічний вокальний мікрофон серії V, створений для потужних гастролей, дозволяючи працювати краще, ніж із кимось ще у своєму роді. Йому віддають перевагу Linkin Park, Tom Petty & The Heartbreakers, Black Sabbath, Billy Idol, Paramore, My Morning Jacket та багато інших виконавців. Блискучий звук відповідає визначній якості складання.

Корпус повністю металевий без пластикових деталей з високоякісним цинковим сплавом шасі, який витримує напругу на виступах вже багато років, а сітчасті грати із пружинної сталі захистять від вм'ятин, гарантуючи повну надійність. Були враховані значні дрібниці, такі як скошений край, що забезпечує зупинку обертання пристрою, коли ви кладете його на підсилювач чи сцену. Позолочений XLR-роз'єм забезпечить з'єднання без втрат сигналу довгі роки.

Внутрішній екран
Внутрішній екран допоможе знизити небажаний шум вітру та несподівані сплески сигналу. Якщо вам не сподобається пропонований виробником колір "sE Red", то в комплекті йде запасний чорний вітрозахист.

Спеціалізована голосова котушка
Динамічний елемент був розроблений для отримання гладкого, природного звучання на будь-якому голосі або інструменті, а його конструкція з капсулою кардіоїдної допомагала ефективно ізолювати сигнал від зовнішнього впливу.

Віброізоляція
Новий запатентований амортизатор девайса чітко відокремлює капсулу від механічних вібрацій, залишаючи виключно низький рівень сторонніх звуків під час роботи порівняно з іншими мікрофонами у своєму класі. Це означає, що ви можете вільно виступати, не боячись гуркоту, тріску чи чогось ще.

Архів блогу