среда, 20 июля 2022 г.

Acustica Audio Graphite – симулятор басового підсилювача

Acustica Audio Graphite – симулятор басового підсилювача

Плагін симулятора басового підсилювача Acustica Audio Graphite GR Bass One
Acustica Audio випустила Graphite, повністю схвалену емуляцію голови GR Bass One у поєднанні з їхнім кабінетом для бас гітари AT 212 із вуглецевого волокна. Acustica заявляє, що це перший плагін, призначений для басистів, який був розроблений з використанням технології Acqua. Graphite є однією з найсучасніших за звучанням емуляцій басу, доступних на ринку сьогодні.

Відтворюючи компонування апаратної твердотільної головки GR One, графічний інтерфейс Graphite має регулятор посилення, за яким слідує напівпараметричний чотирисмуговий еквалайзер, рівень сигналу DI і регулятор основного виходу. На додаток до регуляторів низьких і високих частот еквалайзера, кожна з двох середніх смуг дозволяє користувачам вибирати між трьома центральними частотами, а два «глибоких» і «яскравих» фільтри, що перемикаються, пропонують деякі додаткові тональні параметри.

Корпус GR Bass AT 212 виготовлений з вуглецевого волокна, а не з дерева, і Acustica кажуть, що ретельний процес проектування, семплювання та оптимізації дозволив їм вловити всі тональні відтінки корпусу. Звук був записаний з двома різними параметрами мікрофонів (з використанням чотирьох мікрофонів), які можна використовувати окремо або парами. Плагін пропонує параметри кабінету і управління мікрофонами, що вільно настроюються, точно імітуючи реальну сесію запису. Свій внесок у процес внесла сама команда GR Bass, і Acustica кажуть, що звук, що вийшов, максимально наближений до оригіналу.

Graphite поставляється у двох версіях: стандартної версії та альтернативної версії «ZL» (з нульовою затримкою), яка була оптимізована для використання під час відстеження за рахунок додаткових ресурсів обробки. Плагін, доступний у форматах VST2, VST3, AU та AAX, сумісний з Windows 10, а також з комп'ютерами Apple M1 під керуванням MacOS Monterey.

Архів блогу