четверг, 21 июля 2022 г.

Spitfire випускає Originals Epic Choir


Найбільш довгоочікувана бібліотека Originals на сьогоднішній день

Модуль бібліотеки семплів Spitfire Audio Originals Epic Choir
Серія бібліотек Originals від Spitfire Audio продовжує зростати, надаючи користувачам низку доступних музичних інструментів, ансамблів та джерел звуку. Ця остання пропозиція, Originals Epic Choir, включає ансамбль з 50 кращих лондонських вокалістів, записаний у знаменитому Lyndhurst Hall в AIR Studios. Модуль бібліотеки семплів Spitfire Audio Originals Epic Choir, що підключається.

Originals Epic Choir є ансамблем з 50 осіб, записаний в Lyndhurst Hall в AIR Studios. Ансамбль розділений на дві секції - сопрано / альти і тенори / баси - у кожній секції представлені одні й ті самі дванадцять артикуляцій, що охоплюють короткі, довгі та діапазон голосних звуків. Елемент управління «Напруженість» дозволяє користувачам врізатися на початок нот для коротких артикуляцій, тоді як для довгих артикуляцій доступне деяке регулювання за допомогою функції «Звільнення». Плагін також має власний вбудований імпульсний ревербератор у стилі зали.

Пропонуються три мікрофонні сигнали: «Close» забезпечує сумарний сигнал усіх точкових мікрофонів для чіткого та детального звуку, а «Tree» дає більш об'ємний звук, захоплений здалеку з використанням деревоподібного масиву Decca. Третій варіант під назвою «Ethereal» був оброблений насиченням, реверберацією та еквалайзером, які, за словами Spitfire Audio, «додають текстуру, яскравість та ширину вокалу для блискучого та мерехтливого звуку, зберігаючи при цьому органічність».

Подивіться покрокове відео, щоб побачити та почути Epic Choir у дії.
Як і всі бібліотеки Originals, Epic Choir поставляється з власним плагіном Spitfire, доступним у форматах VST2, VST3, AAX і AU. Підтримуються Windows 7, Windows 8, Windows 10 і Windows 11 (останній пакет оновлень, лише 64-розрядна версія), а також macOS X 10.13 до macOS 12. Його можна завантажити та встановити через програму Spitfire Audio за допомогою розміру завантаження 2,92 ГБ .

Архів блогу