среда, 27 июля 2022 г.

NUX Mighty Plug Pro - гітарний підсилювач для навушників

Оновлений гітарний підсилювач для навушників NUX Mighty Plug Pro з багатьма функціями

Компактний, універсальний, оновлений підсилювач для навушників
Новий NUX Mighty Plug Pro додає ще більше корисних функцій до попередніх навушників Mighty Plug, випущених у 2020 році. Тепер у вас є все, що робить ці підсилювачі для навушників обов'язковими для вашої валізи та вашої практики.

Підсилювачі для навушників – чудовий інструмент для гітаристів, а новий NUX Mighty Plug Pro – остання пропозиція від цього китайського бренду. Пропонуючи моделювання підсилювача, IR та ефекти, які допоможуть вам створити гідний звук для практики при використанні навушників. Є також кілька Acoustic IR для електрогітари з магнітними звукознімачами, щоб використовувати їхнє моделювання акустичної гітари. Гітарний підсилювач для навушників тепер містить 21 симуляцію цифрового гітарного підсилювача, а також вибір моделей кабінетів динаміків на основі імпульсних характеристик, які включають 24 гітарні кабінети, 7 басових кабінетів, 3 звуки акустичної гітари та 2 користувальницьких імпульс. Ці останні два IR Bogna-T75 і BritJH-G були створені фахівцем з цифрових підсилювачів ChopTones, тому у вас має бути хороший вибір придатних для використання IR, включаючи ці два.

Нарешті, у вас є 18 порожніх слотів для будь-яких сторонніх IR і 7 програмованих слотів пресетів, що означає, що ви можете налаштовувати патчі на свій смак.

Додаток MightyAmp дозволяє легко редагувати
Ми всі любимо ефекти, тому NUX пропонує нам достатню кількість. До них відносяться гейт, три компресори, два еквалайзери, п'ять затримок та шість ревербераторів. Плюс гарний вибір модуляцій та педалей овердрайву, дисторшну та фуззу.
 
Аудіоінтерфейс USB C для DAW
Це досить універсальний модуль, який включає деякі корисні функції редагування/доповнення. У вас є доступ як до програми MightyAmp, так і до програмного забезпечення Mighty Editor. Вони дозволяють вам редагувати звуки та зберігати власні вибрані звуки. Крім того, ви також можете використовувати Mighty Plug Pro як аудіоінтерфейс USB-C і використовувати його для запису в обраний вами DAW. Це також дозволяє використовувати маршрутизацію Normal, Dry Out, Re-amp і Loopback при записі.

Переваги
Він пропонує безліч переваг для музикантів, і все це робить цей маленький пристрій дуже універсальним. Крім того, він компактний і тому ідеально підходить для зберігання у сумці або на столі. Готовий до того, коли вам потрібно попрактикуватися у ваших улюблених гітарних партіях. Говорячи про практику, є також вбудована драм-машина, яка включає різні патерни ударних в стилях, починаючи від року, кантрі, блюзу і металу.

Архів блогу