понедельник, 25 июля 2022 г.

SynthFest UK повертається!

 

SynthFest UK, найбільший захід такого роду у Великій Британії, повертається в Октагон у Шеффілді у жовтні цього року після дворічної перерви. Вже підтверджено, що 40 виробників візьмуть участь у виставці, а семінари та майстер-класи з демонстрації продуктів проходитимуть протягом дня. Деякі з провідних роздрібних продавців галузі також будуть на виставці, пропонуючи широкий асортимент синтезаторів та супутніх товарів, які ви можете купити та піти у цей день!

Попередні квитки вже надійшли у продаж за ціною всього 12,50 фунтів стерлінгів (звичайна ціна 15 фунтів стерлінгів).
SynthFest це місце, де можна познайомитися з усіма новітніми синтезаторами. Від бутикових брендів Eurorack та Modular, таких як AJH Synth, Knobula, Wang Synth, Analogue Solutions, Motas та Expert Sleepers, до відомих виробників клавішних, таких як Yamaha, Korg, Moog, Nord, Arturia та Roland. Крім обладнання, на виставці також буде представлено низку розробників програмних синтезаторів та віртуальних інструментів.

Семінари та демонстрації
Протягом дня проходитиме програма безкоштовних семінарів та демонстраційних майстер-класів, у тому числі:

Все почалося з Вангеліса... 40 років звукового дизайну
Одна із чудових лекцій, запланованих на захід цього року. Програміст синтезаторів та виконавець Пол Віффен простежує свою паралельну кар'єру у звуковому дизайні для деяких провідних світових артистів та його роботу з великими виробниками синтезаторів. Підлога буде на сцені зі своїми синтезаторами та лазерною арфою RGB, щоб допомогти йому розібрати деякі з його найвідоміших звуків для Жана-Мішеля Жарра та Стіві Вандера, а також показати уривки з фільмів, над якими він працював. Його кар'єра почалася з того, що Вангеліс запрограмував культовий звук Yamaha CS80 для фільму «Той, що біжить по лезу», після чого була подальша робота над саундтреками до фільмів «Баунті», «Підкорення раю 1492 року» та «Олександр».

50 років модульної системи E-Mu
Ще один безкоштовний семінар на SynthFest UK. Щоб відсвяткувати 50-річчя E-Mu Modular на SynthFest UK 2022, Тоні Райд із Exclusively Analogue поверне людей у ​​1972 рік та розповість, що робить E-Mu Modular таким бажаним. Сьогодні цей новаторський модульний синтезатор значно невідомий, хоча багато відомих музикантів використовували або досі використовують E-Mu Modular з великим ефектом.

Модульна зустріч
Як завжди, в колекції ентузіастів будуть представлені надзвичайно рідкісні синтезатори, а також унікальні модулі та експериментальні твори талановитих розробників електроніки.

Освіта
Якщо ви зацікавлені у вивченні музичних технологій, у виставці візьме участь низка провідних університетів, які пропонують широкий спектр очних та заочних курсів.

Квитки
Попередні квитки вже доступні через Eventbrite за ціною 12,50 фунтів стерлінгів (звичайна ціна 15 фунтів стерлінгів).

SynthFest UK був створений Sound On Sound для демонстрації аналогових, цифрових, модульних та програмних синтезаторів. У партнерстві з фестивалем музики/кіно/цифрових медіа Sensoria.

Архів блогу