воскресенье, 17 июля 2022 г.

Огляд Yamaha PSR-EW425 – 76-ти клавішний синтезатор

 

Yamaha PSR-EW425 – функціональний 76-ти клавішний синтезатор за розумною ціною. Він має величезний вибір звуків (824) та стилів акомпанементу (290), щоб задовольнити практично будь-який музичний смак. Завдяки сенсорній клавіатурі та вдосконаленому звуковому процесору синтезатор Yamaha PSR-EW425 є потужною та захоплюючою портативною музичною машиною. Yamaha PSR-EW425 має 76 клавіш, що буде приємною новиною для музикантів, яким подобається трохи більше місця, аніж традиційні 61 клавіша на портативних клавіатурах. 64-нотна поліфонія також буде корисна піаністам та музикантам, які люблять накладати звуки на ефекти.

Очевидно, що дизайн Yamaha PSR-EW425 натхненний деякими моделями клавіш PSR вищого класу від Yamaha, такими як PSR-SX700 та PSR-SX900. Призначені ручки управління в реальному часі, тембри Super Articulation Lite для всіх видів автентичних звуків інструментів та корисна система прямого доступу, що дозволяє вникати в параметри синтезатора без необхідності переміщатися нескінченним підменю.

Якщо вам подобається створювати електронну музику, що професійно звучить, вам сподобається Groove Creator, який дозволяє вам семплювати зовнішні звуки через мікрофон, вхід AUX або USB і відтворювати їх через динаміки клавіатури разом з вашим виконанням.

Для вокалістів у синтезаторі Yamaha PSR-EW425 є мікрофонний вхід для підключення мікрофона, що дозволяє вам виступати наживо разом із вашою грою - або навіть записувати вашу гру - синтезатор включає вокальні ефекти професійної якості, щоб дійсно відшліфувати вокал.

Є всі стандартні функції, які ви очікуєте побачити на сучасній портативній клавіатурі. Роз'єм для підключення навушників, кнопки швидкого виклику пам'яті (звані реєстраціями), всілякі виходи, що дозволяють підключити зовнішню акустичну систему або комп'ютер.

Таким чином, Yamaha PSR-EW425 містить багато новітніх клавішних технологій власної розробки в ціновій категорії, яка дуже добре витримує конкуренцію. Це ідеальний синтезатор для творчих людей, незалежно від того, чи добре ви граєте на фортепіано чи ні, оскільки більшість вбудованого програмного забезпечення допоможе вам створювати музику і дати волю своїй творчості.

Нам сподобалося спостерігати за прогресом клавішних інструментів серії E від Yamaha, і PSR-EW425 ґрунтується на тому, що було до нього, з урахуванням уроків, які витягли з дивовижно популярних моделей YAMAHA PSR-SX700 і YAMAHA PSR-SX900. Випустивши PSR-EW425, корпорація Yamaha продовжує залишатися лідером у виробництві високофункціональних, захоплюючих та компактних клавішних інструментів.


Архів блогу