пятница, 22 июля 2022 г.

Fender Japan Traditional 60s Jazzmaster Wide-Range = JazzBlaster - Зроблено в ЯПОНІЇ!

Повністю чорний JazzBlaster анонсований Fender Japan

Ця найновіша гітара Fender Japan Traditional 60s Jazzmaster Wide-Range CuNiFe або JazzBlaster - одна з найпопулярніших гітар офсетних. Після випуску обмеженого тиражу Three Tone Sunburst, анонсованого в жовтні 2021 року, ця модель напевно стане хітом серед шанувальників офсету. На цей раз ми отримуємо повністю чорну модель з відповідною пофарбованою передньою бабкою.

Traditional 60s Jazzmaster Wide-Range = JazzBlaster
Нові Fender Japan Traditional 60s Jazzmaster HH Limited Run Wide-Range CuNiFe мають майже ідентичний набір функцій, що й попередня обмежена серія минулого року. Зараз він пропонується у повністю чорному кольорі з відповідною головкою грифа, яка завжди була популярною серед любителів офсетних гітар. Така підходяща передня бабка - це те, що ви не часто бачите на моделі в стилі 60-х, такої як ця, а ще в 1960-х роках це було б індивідуальне замовлення.

Construction
Ця електрогітара, як і попередня модель 2021 року, також має корпус із липи. Цього разу він поставляється з оздобленням Gloss Black і відповідною передньою бабкою. 21 вінтажний лад встановлений на гриф з палісандра з інкрустацією у стилі 60-х років та окантовкою на грифі, а також U-подібним кленовим грифом.


JazzBlaster?
Родзинкою цієї конкретної моделі мають бути два хамбакери Wide-Range CuNiFe. Ці кричать Lee Ranaldo та JazzBlaster. Названий на честь нестандартної моделі, яку він уславив, граючи в Sonic Youth. Таким чином, я бачу, що ця обмежена серія є дуже популярною офсетною моделлю, і багато гравців прагнуть придбати ці звукознімачі. Крім того, у вас є симпатична відповідна головка грифа та індивідуальний вибір кольору 60-х років.

У Великобританії модель 3TSB минулого року продається за ціною близько 1549 фунтів стерлінгів, тому я очікую, що ця повністю чорна версія буде коштувати приблизно стільки ж. Це якщо знайдеш. Ціна в ієна включає жорсткий кейс для електрогітари.

Архів блогу