среда, 20 июля 2022 г.

Акустична гітара Sigma 00K2-42S

Компактна акустична гітара з полум'яного коа, з цільною верхньою декою та м'яким футляром власного виробництва в комплекті.

Акустична гітара Sigma 00K2-42S - компактна вестерн гітара 00-12 ладів, яка завдяки високоякісній конструкції та вибраним матеріалам ідеально підходить для експресивної гри. Візуально інструмент Sigma Custom Shop також вражає своєю захоплюючою зернистістю та деталізованими вставками.
Завдяки масивній верхній деці з коа компактна акустична гітара відтворює дуже теплий і чіткий тембр, особливо яскраво виражений на середніх частотах. Завдяки ламінованому корпусу коа, дуже тонкому лаку та Х-подібній скобі цей звук виробляється дуже швидко і навіть легкими мазками. Короткий гриф із червоного дерева з накладкою із шляхетного чорного дерева також дуже зручний для захоплення, оскільки має ширину порожка 44,5 мм. Загалом конструкція інструменту дуже традиційна, блюз, фолк, звучать дуже автентично.

Дизайн та обладнання
Щоб зберегти автентичний зовнішній вигляд, багато прикрашена передня дека Sigma 00K2-42S залишається відкритою. Колки Gold Grover встановлені з боків голови грифа, щоб гарантувати точне налаштування 6 сталевих струн. Крім того, інструмент прикрашений великими палітурками та інкрустаціями, що надають загальному вигляду благородного відтінку. Глянцеве оздоблення пофарбоване легким старіючим тонером і, таким чином, надає гітарі, виготовленій на індивідуальне замовлення, останній штрих.

Архів блогу