вторник, 26 июля 2022 г.

Neumann NDH 20 Black Edition – студійні навушники

Neumann NDH 20 Black Edition – студійні навушники

Neumann випускає динамічні навушники із закритою конструкцією у чорному кольоровому оформленні. Версія Black Edition, як і оригінальна модель NDH 20, представлена ​​в 2019 році, має рівну частотну характеристику, природний звуковий стерео-образ і високу точність відтворення. Навушники підходять для моніторингу, редагування та відомості в шумній обстановці, а також можуть застосовуватися як навушники для аудіофілів.

Навушники Neumann NDH 20 Black Edition оснащуються 38-мм випромінювачами з неодимовими магнітами, що забезпечують високу чутливість (114 дБ) та низький рівень спотворень (<0.10%). Повідомляється, що ці випромінювачі дозволяють користувачеві позбутися необхідності у спеціальному підсилювачі для навушників, оскільки вони можуть ефективно працювати від мобільних пристроїв, включаючи смартфони та ноутбуки.

Студійні навушники NDH 20 Black Edition складної конструкції складаються з гнучкого оголов'я із пружинної сталі, алюмінієвих кришок на чашках, а також мають великі та м'які амбушюри з піни з ефектом пам'яті. NDH 20 поставляються з двома знімними кабелями 3.5 мм міні-джек (прямий та кручений) у комплекті з перехідником на 6,3 мм.

Архів блогу