среда, 27 июля 2022 г.

Origin Effects Halcyon Green Overdrive покращений TS808?

Використання нової адаптивної схеми Origin для більш відгукливого звукового приводу

Origin Effects
Їх нова гітарна педаль Origin Effects Halcyon Green Overdrive заснована на класичній педалі овердрайва Ibanez TS808. Можливо, це сама проста педаль компанії на сьогоднішній день, але потенційно одна із самих складних, щоб виділитися з толпи. Розроблений і побудований в Англії, цей новий овердрайв може стати справжньою класикою.

Origin Effects Halcyon Green Overdrive
Halcyon Green Overdrive — найновіша педаль від компанії Origin Effects, відомого створення педальних схем дуже високого класу, схожих на підсилювачі, з чудовими природними тонами, так що цей надпростий драйв у стилі TS808 може бути багато в чому виправданим. Сама педаль використовує нову адаптивну схему компанії та прагне вдосконалити класичну зелену схему овердрайва, а також додати більше корисних функцій.

Адаптивна схема
Origin Effects виявляють, що вони можуть відновити класичний овердрайв із низьким посиленням і середньою фокусуванням, яку ми все знаємо і любимо. Це робить його ідеальним для чистого драйвового тону і надає вашому гітарному сигналу додатковий блеск, коли це необхідно.

Нова адаптивна схема дозволяє педалі адаптувати своє звучання у відповідь на зміну гучності виконавця та пікову атаку. Він має дизайн реактивного овердрайва, який імітує взаємодію між підсилювачем і динаміком для набагато більш реалістичного відчуття і того, що, за словами Origin, буде автентичним звуком. Вони також додали регулятор рівня DRY для додаткової гнучкості, а також перемикач Voice, який пропонує гравцям два типу пушинга в середині.

Така схема з надвисоким вхідним імпедансом, що використовує компоненти преміум-класу у всій конструкції і пропонує високоякісний буферний байпас, це не простий заурядний клон T808.

Ідеальний зелений овердрайв?
Це ідеальний тон TS808 чи варто знайти оригінальний вінтажний? У мене немає цього відповіді. Я знаю, що Origin Effects створює деякі дуже популярні ефекти, і вони мають високоякісний дизайн. Насправді я ніколи не мав справу з педалями в стилі TS, тому я не гонюсь за цим звуком. Але я знаю, що багато, багато гравців обожнюють їх, так що поклонники TS808 цілком можуть це перевірити.

Якщо вам подобається звуковий овердрайв TubeScreamer, але ви хочете чогось більш ізольованого, тоді ця педаль драйва для вас. Я б посоветував вам переглянути декілька відео-демонстрацій нижче та послухати овердрайв у дії. За ціною він знаходиться де-то між стандартним сучасним Ibanez TS808* і версією Hand Wired*.

Архів блогу