среда, 27 июля 2022 г.

Epiphone Power Players: Mini електрогітари 3/4 з болтовим кріпленням

 

Чи є ці міні-гітари з грифом на болтах хорошим співвідношенням ціни та якості?

Колекція Epiphone Power Players була запущена сьогодні із новими урізаними моделями Power Players Les Paul та Power Players SG, призначеними спеціально для гравців, які шукають версію цих класичних дизайнів у розмірі 3/4+. Потенційно ідеальні гітари для подорожей або просто відмінні електрогітари для початківців для маленьких музикантів, включаючи дітей.

Ця нова колекція Epiphone Power Players дає музикантам можливість отримати нові компактні Power Players Les Paul та Power Players SG. Кожна гітара явно заснована на класичних Les Paul та SG, які ми всі знаємо та любимо, тільки тепер у новому форматі 3/4+. Якщо вам потрібна дорожня гітара меншого розміру або шукаєте ідеальну електрогітару для початківця, для своєї дитини, ці нові міні-версії можуть бути для вас. Крім того, я впевнений, що для електрогітар із меншим корпусом можна знайти набагато більше застосувань.

Асортимент включає кілька приємних характеристик, у тому числі гриф з червоного дерева з болтовим кріпленням і скульптурну п'яту для полегшення доступу до верхнього ладу. Всі вони оснащені парою автентичних хамбакерів Epiphone та мають традиційну схему управління. Він складається з двох ручок гучності, двох ручок тону та трипозиційного селекторного перемикача, що означає, що вони повинні надати вам пристойний діапазон тонів. Спеціальний звукознімач – хамбакер Epiphone 650R, а бридж – модель хамбакера 700T.

Болтове кріплення грифа
Грифи мають зручний профіль SlimTaper D та накладку з індійського лавра з 22 ладами Medium Jumbo, а також традиційні трапецієподібні вставки Pearloid. Вся фурнітура виконана з нікелю та включає компенсований міст Lightning Bar, а також набір литих машинних головок із нирковими кнопками.

Кожна з двох моделей доступна у трьох кольорах під час запуску, включаючи Dark Matter Ebony, Lava Red та Ice Blue. Обидві моделі мають однакову ціну, тому ви можете вибрати будь-яку без доплати.

Архів блогу