пятница, 22 июля 2022 г.

XVive U6 Compact Wireless Mic System: компактна бездротова мікрофонна система для відео

Компанія Xvive анонсувала компактну бездротову мікрофонну систему U6.

Мікрофонна система XVive U6 Compact Wireless Mic System, що складається з приймача, що встановлюється на черевик, та мікрофонного передавача, призначена для полегшення запису високоякісного звуку під час зйомки за допомогою цифрової дзеркальної камери або смартфона. Передавач можна носити різними способами підвищення універсальності. U6 - це втілення Xvive тієї ж концепції, що й успішна модель Rode Wireless Go. Він складається з приймача, що встановлюється на черевик, який встановлюється поверх вашої камери DLSR (але також працює зі смартфонами), та невеликого передавача із вбудованим мікрофоном. Цей тип налаштування особливо популярний серед відеоблогерів і творців контенту, оскільки дозволяє записувати бездротове аудіо прямо на камеру з мінімальними зусиллями.

Xvive каже, що передавач можна носити чотирма різними способами. У комплект входить кліпса для кріплення до одягу – зовні чи всередині. На додаток до цього у вас є можливість використовувати застібки-липучки, що додаються, щоб сховати передавач під курткою або сорочкою. Вбудований мікрофон має всеспрямовану діаграму спрямованості.

Антени із справжнім рознесенням
За словами Xvive, приймач пропонує дві антени True Diversity для забезпечення високого рівня стабільності сигналу. Крім того, система використовує діапазон 2,4 ГГц і пропонує на вибір чотири канали. Роздільна здатність звуку 24 біт/48 кГц, частотна характеристика 80 Гц - 20 кГц і динамічний діапазон 100 дБ.

Ресивер підключається до DLSR-камери через 1/8-дюймовий TRS-вихід. Також можна використовувати адаптер для прямого підключення до смартфону. За словами Xvive, для зарядки акумулятора через USB потрібно близько двох годин, а при використанні близько чотирьох годин.

Якщо ви шукаєте недорогу систему для бездротового запису голосу, де б ви не знаходилися, Xvive U6 напевно має бути у вашому списку.

Архів блогу