понедельник, 18 июля 2022 г.

SSL показала студію Timbaland в автобусі - її вартість перевищує $2 млн

Автобус-студія Timbaland MMG Tour Bus - мобільний звукозапис максимального рівня.

YouTube-канал британського виробника обладнання SSL опублікував екскурсію мобільною студією звукозапису продюсера Timbaland, обладнаною в автобусі. Оснащена професійним обладнанням, студія дозволяє музикантові вільно працювати у дорозі.

Студія обладнана всередині міжміського туристичного автобусу MMG Tour Bus. Вартість транспортного засобу, згідно з наявною у вільному доступі інформації, становить понад $2 млн.

Крім житлових приміщень, всередині автобуса обладнано професійну студію звукозапису, спроектовану компаніями Vulcan Coaches та Pro Audio Nerds. Студія є повністю звукоізольованим «приміщенням усередині приміщення».

Центром студії звукозапису виступає мікшер SSL Matrix, яка працює у парі з 24-канальним аудіоінтерфесом виробництва SSL. Консоль доповнена сімома рековими модулями SSL XLogic X-Racks, що поєднують британські підсилювачі, еквалайзери та компресори.

У приміщенні знаходиться вокальна будка з мікрофоном Neumann U87. Серед іншого оснащення – два сабвуфери Genelec 7380A, студійні монітори KRK VXT4, а також стельові монітори Augspurger. Зазначається, що стельова акустика була спроектована самим Джорджем Аугспургером на замовлення Timbaland.

Студійний комп'ютер не уточнюється, проте відомо, що основною програмою для запису музики є Avid Pro Tools. Крім цього, в приміщенні встановлені синтезатори, контролери та інші пристрої. Ідентифікувати конкретні інструменти відео досить складно, тому якщо ви дізналися який-небудь девайс - напишіть про нього в коментарях.


Мобільна студія автобус Timbaland MMG Tour Bus


Мобільна студія автобус Timbaland MMG Tour Bus


Мобільна студія автобус Timbaland MMG Tour Bus

Серед особливостей студії виділяються кнопки керування навушниками та входами мікрофонами, розташовані поруч із пасажирським сидінням. Завдяки цьому продюсер може записувати матеріал та демонстраційні треки, не залишаючи свого місця усередині автобуса.
Timbaland вважається одним із найуспішніших сучасних музичних продюсерів. Продюсер працював з величезною кількістю виконавців, серед яких Мадонна, Джастін Тімберлейк, Бейонсе, Jay-Z, Дрейк, Бйорк та інші.
 

Читайте також: 

A4V, A7V, A44H, A77H і A8H - студійні монітори ADAM Audio A Series

Студія янголів Інституту Еббі-Роуд 

Архів блогу