понедельник, 18 июля 2022 г.

Foxgear Baroni AFK150 - ламповий гітарний підсилювач голова

Сьогоднішній ринок пропонує широкий спектр продуктів, призначених для гри вдома або безпосередньо в PA для живих виступів, повне цифрове відтворення всього, моделювання підсилювача для імітації вихідної лампи, профільування, моделювання, імпульсна характеристика, можливість орієнтуватися у світі варіантів, які не завжди керовані. Ми пішли іншим шляхом: будемо відштовхуватися від минулого. Ми розробили гітарний підсилювач AFK150, зосередившись лише на звуку. З очевидними перевагами гібридного підсилювача, такими як вага, розмір, портативність, надійність і всього кількома опціями, які можуть знадобитися для виступів або запису вдома і в студії. Нашу ідею можна знайти по хештегу «#dontgodirect, ми твердо віримо, що справжній звук професійного підсилювача в живому оточенні має бути записаний мікрофоном перед хорошим кабінетом динаміка. Так було протягом понад 70 років живих виступів та записів та… це те, що нам подобається! Ми вивчали, експериментували та старанно працювали протягом останніх 14 років, щоб створити «надійний сучасний» підсилювач класу D та блок живлення, щоб справді створити щось, що як ніхто інший імітує характеристики справжнього лампового підсилювача. .
Ми впевнені, що будь-який A/B-тест AFK150 з класичною ламповою головою потужністю 100 Вт, гучністю, насиченістю, швидким відгуком, динамікою та загальним тоном, а також здатністю чудово звучати з педалями перед ним, вам буде важко провести. почути будь-яку різницю. Використовуйте його для запису треку з підключеним динаміком або без нього, або використовуйте наш аналоговий CabSim, або перейдіть безпосередньо і застосуйте улюблене програмне забезпечення для імітації таксі.

У минулому твердотілі підсилювачі використовувалися в основному для економічних продуктів початкового рівня, але це не було пов'язано з недоліком якості твердотільних технологій, які сильно розвинулися за останні 15 років.

Згадуючи легендарні напівпровідникові підсилювачі, такі як Roland JC120, що чудово звучить, люди, здається, завжди воліли лампові підсилювачі. Тепер багато гітаристів перейшли на цифрові підсилювачі, але часто повертаються до лампових підсилювачів, тому що відчувають, що їм чогось не вистачає в плані якості звуку, а тепер через брак ламп, витрат на технічне обслуговування та таких проблем, як вага, розмір та якість звуку. надійність. Тепер ми представили їм ідеальне рішення з гібридним ламповим підсилювачем класу D, яке поєднує у собі найкраще з обох світів. АФК150!
 

Твердотільний підсилювач, як і будь-який інший підсилювач, не є чарівним, і навіть якщо він має дуже високий коефіцієнт корисної дії, він не може виробляти більше енергії, ніж потрібно від мережі для роботи. Він використовує частину цієї енергії для живлення своїх власних ланцюгів, є деякі втрати через трансформатори, вентиляційні отвори та інші компоненти, частина цієї енергії також перетворюється на нагрівання, тому жодна ланцюг не працює зі 100% ефективністю. Тим не менш, AFK150 - це справжній підсилювач із середньоквадратичною потужністю 150 Вт (це стандартний вимір «середньоквадратичного»), і для того, щоб отримати ці 150 Вт RMS при 4 Ом, він має загальне максимальне споживання 190 Вт. на етикетці пристрою, тож обов'язково перевіряйте її. Якщо ваш «підсилювач» розрахований на 200 Вт (часто не згадуючи, який тип ват, є «музичні» вати, PMPO вати,..) і максимальна споживана потужність становить «55 Вт», щось не так. купили «чарівний» пристрій, який може бути чимось не зовсім тим, чим він мав бути. Коротше кажучи: максимальне споживання енергії завжди має бути більше, ніж потужність, що виробляється.

Архів блогу