пятница, 22 июля 2022 г.

Gibson Custom Shop Tak Matsumoto 1955 Les Paul Goldtop – ексклюзивна для Японії та Азії фірмова модель Gibson Custom Shop

Ексклюзивна для Японії та Азії фірмова модель Gibson Custom Shop

Gibson Custom Shop Tak Matsumoto 1955 Les Paul Goldtop
Фірмова модель Gibson Custom Shop Tak Matsumoto Signature 1955 Les Paul Goldtop має відмінні характеристики. На жаль, це ексклюзивна модель електрогітари для Японії та Азії, тому ми можемо не побачити багатьох за межами цих регіонів. На основі оригінального Les Paul Standard 55 року Така.

Gibson Custom Shop Tak Matsumoto 1955 Les Paul Goldtop
Заснована на оригіналі гітариста B'z. Гітара має легкий цільний корпус з червоного дерева, який поєднується з верхом, що складається з двох частин, з простого клена. Потім гриф із червоного дерева має профіль Authentic '59 Medium C-Shape. І ви можете бачити, що задня частина шиї стерта до голого дерева. Накладка грифа з індійського палісандра оснащена ладами Historic Medium-Jumbo та набором трапецієподібних маркерів нітрату целюлози. Золота нітроцелюлозна обробка цієї фірмової гітари та вся нікелева фурнітура були спеціально зістарені в лабораторії Мерфі, щоб відповідати оригінальній Goldtop 1955 Мацумото.

Alnico 5
В іншому місці гітара має пару хамбакерів Burstbucker Pro Alnico 5, які були вручну підключені до вінтажних конічних потенціометрів CTS і набору конденсаторів Grey Tiger. Я можу тільки уявити, що це звучатиме досить приємно, і це перевірена схема розташування звукознімачів із традиційною схемою управління Les Paul.

Custom Shop
Гітара постачається у традиційному вінтажному коричнево-рожевому перевиданні футляра Gibson з 5 клямками та поставляється із сертифікатом справжності. У мене таке відчуття, що ця модель матиме високу ціну за межами Японії та Азії. Попередні іменні моделі Tak моментально стали предметами колекціонування по всьому світу, і я думаю, що і ця буде такою самою.
 


Я дійсно люблю Goldtop, і мій основний Les Paul Standard - це модель Custom Shop 57, але мій виглядає набагато більш обіграним, ніж цей, витриманий Murphy Lab. Потенційно, ця Tak Matsumoto справді гітара лише для колекціонерів. Як ви можете бачити нижче, вже є багато варіантів для Goldtops 56 і 57 років, так що вам дійсно потрібно бути суперлюбителем Goldtops 1955, колекціонером гітар або шанувальником Tak, щоб заплатити премію за це.

Архів блогу