вторник, 26 июля 2022 г.

Fender Custom Shop x Minions: майстерно створені інструменти для доброї справи Fender Play Foundation

Fender Custom Shop x Minions

Ці чотири гітари Fender Custom Shop x Minions будуть продані на допомогу Fender Play Foundation. Кожна унікальна гітара заснована на анімаційній студії, франшизі фільму Illumination, яка тісно співпрацювала з Custom Shop над цими гітарами.

Міньйони
Fender Custom Shop x Minions складається з чотирьох унікальних моделей, на кожній із яких зображені персонажі популярних фільмів про міньйонів. Чотири інструменти Masterbuilt включають такі моделі; електрогітара, бас гітара, акустична гітара та укулеле. З кожною моделлю йде досить здоровенний цінник, хоча всі прибутки від продажів йдуть на добру справу, Fender Play Foundation.

"Банан!" це крилата фраза, що часто асоціюється з цими маленькими жовтими міньйонами, і я пам'ятаю, як мої діти, коли вони були молодші, повторювали це на повторі, стаючи перезбудженими і бігаючи як божевільні!

 Король Боб (King Bob)
Це означає, що всі гроші підуть на фінансування програм музичної освіти для учнів початкової та середньої школи Лос-Анджелеса.

    StratoStuart, майстер складання Stratocaster від Кайла МакМілліна - 48 000 доларів.
    Бас-гітара Otto's Moon Bass, майстерне складання бас-гітари Рона Торна - 50 000 доларів.
    Космічний Кевін, майстерня акустика Гонсало Мадригала - 71 500 доларів
    Король Боб, майстерня укулеле Денніса Галушки - 50 000 доларів.

«Наше партнерство з Illumination є особливим, оскільки обидві організації прагнуть розширити рівний доступ до музичної та художньої освіти у позашкільних програмах. Вже понад два роки Фонд пропонує віртуальні уроки музики для учнів Об'єднаного шкільного округу Лос-Анджелеса, тоді як Illumination одночасно надає учням LAUSD уроки віртуальної анімації у рамках своєї програми Animation With Illumination. Поєднавши зусилля, ми змогли створити справді унікальні музичні інструменти, натхненні Minions: The Rise of Gru, всі доходи від яких допоможуть розширити доступ до музичної освіти ще більшій кількості студентів у Лос-Анджелесі».

Moonbass

Stratostuart

Міньйони: Повстання Грю
Сподіваємося, що ця співпраця допоможе зібрати кошти та привернути увагу до цієї доброї справи. Очевидно, всі ці інструменти були розроблені спеціально для збору грошей, тому рівень деталізації високий, і кожен з них унікальний у своєму роді.

Fender Custom Shop Майстерня збирання Kosmic Кевін
Чи хотіли б ви побачити більше анімаційних врізок від Fender, і як ви думаєте, ви могли б грати на гітарі Minion? Банан!

Архів блогу