пятница, 9 сентября 2022 г.

Цифрове піаніно CASIO PRIVIA PX-S5000

 

Цифрове піаніно CASIO PRIVIA PX-S5000

Якісний звук
Електропіаніно CASIO PRIVIA PX-S5000 поставляється з широким набором тембрів, включаючи три тембри роялі. Багатовимірний морфінг AiR Sound Source, ексклюзивний для Casio, фокусується на моделюванні резонансу та реверберації акустичного фортепіано, забезпечуючи ідеальне звучання. З увімкненим акустичним симулятором та цифровими ефектами ви можете відтворити середовище та інструмент, які хочете почути. Два вбудовані динаміки також точно проектують звук за допомогою просторової звукової системи.

Музичний простір Casio
Адаптер Bluetooth підключається до смартфону за допомогою програми Casio Music Space. Це дозволяє отримати доступ до нових можливостей вашого продукту Casio, якими б не були ваші ігрові здібності. Його можна використовувати як навчальний посібник із великою бібліотекою пісень, які ви можете підігравати. Кожна нота та її тривалість відображаються візуально у вигляді піаніно, що дозволяє легко знайти потрібні ноти та побачити, як написано музичний твір. Якщо ви впевненіше читаєте музику, ви можете спробувати режим партитури - використовуйте вбудовані партитури або імпортуйте власні, щоб грати разом з ними! Перегортання сторінок можна виконувати за допомогою педалі, щоб ви могли повністю зосередитись на читанні та грі.

Симулятор живого концерту імітуватиме реверберацію реального концертного залу з кількома різними налаштуваннями, щоб ви відчували себе так, ніби ви виступаєте на різних концертних майданчиках. Тепер ви також можете швидко та легко отримати доступ до налаштувань вашого цифрового піаніно або клавіатури за допомогою програми. Більше не потрібно запам'ятовувати комбінації клавіш і кнопок для зміни налаштувань - тепер ви можете змінити їх у простому використанні візуальному меню, включеному в Casio Music Space.

З'єднання включають аудіовиходи L/R, входи для педалей для демпферів і (призначається) експресії, а також USB-A (флеш-пам'ять) і USB-B (хост), а також міні-роз'єм для навушників TRS або додатковий на більші моделі Стандарт TRS. Адаптер Bluetooth WU-BT10 (MIDI та аудіо) входить у комплект поставки для підключення до смарт-пристроїв.

Архів блогу