пятница, 30 сентября 2022 г.

PreSonus Studio One 6 – оновлення програмного забезпечення

PreSonus Studio One 6 – оновлення програмного забезпечення

Компанія PreSonus випускає оновлену версію своєї робочої станції, в якій представлено безліч покращень та кілька нових можливостей.

Заявлено, що тепер у програмі стала доступна відеодоріжка, що знаходиться поруч із звуковими та інструментальними доріжками. Користувачі зможуть перетягувати відео на тимчасову шкалу так само, як перетягують звукові або MIDI файли (у будь-якій кількості). Відео можна редагувати, наприклад, обрізати, переміщати та змінювати початкову/кінцеву точку. Зазначається, що якщо відео вже має свою звукову доріжку, користувач зможе витягнути її на окремий канал і обробляти за допомогою плагінів і скористатися опціями маршрутизації. Крім цього, новинка має розумні шаблони, де при створенні нового проекту пропонується вибрати один з готових варіантів: простий звуковий проект, груповий проект, створення бітів, зведення та гра на віртуальних інструментах. Повідомляється, що в Studio One 6 з'явилася можливість персоналізації інтерфейсу, де користувач може приховати зайві елементи налаштування і залишити тільки потрібні для роботи.

Окрім іншого, розробники модернізували систему роботи з текстами для пісень, де можна додавати текст не тільки в MIDI та звукову доріжку, а й у розділ Show Page для живого виступу. На додаток можна прикріплювати слова та склади до нот, прокручувати їх в окремому вікні разом із музикою та використовувати текст як спосіб перейти до певного місця у пісні.

Крім покращення вбудованих інструментів у DAW з'явився новий плагін Vocoder, оновлений еквалайзер ProEQ 3, режими панорамування (стерео/простір) і більш оптимізована робота в хмарному сервісі Sphere з параметрами загального доступу та синхронізації прямо в головному меню.

PreSonus Studio One 6 Professional доступна для покупки за ціною $400, версію Artist можна придбати за ціною $100, а передплатити сервіс Sphere пропонується за $15 на місяць. Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному сайті PreSonus.


Читайте також: PreSonus Studio One 6: розумні шаблони, тексти пісень, відео та вокодер

Архів блогу