среда, 21 сентября 2022 г.

Гібридна драм-машина Korg Drumlogue

Гібридна драм-машина Korg Drumlogue

Компанія Korg випускає драм-машину, що пропонує аналоговий та цифровий звук. Новинка також включає розширену версію Multi-Engine.

Розширений Multi-Engine має модулі Variable, Phase, Modulation (VPM) і генератори шуму, а також новий слот користувача, для відтворення повноцінних синтезаторних голосів з фільтрами, LFO, поліфонією (керованою за MIDI) та іншими параметрами.

Повідомляється, що девайс містить нову аналогову схему від інженера Junichi Ikeuchi (працював із такими пристроями як ARP 2600 M, MS-20 Mini та ARP Odyssey). Це дає можливість створювати звуки бочки, малого барабана та низьких/високих томів із щільними НЧ. Крім цього, можна доповнити ці аналогові звуки сімома цифровими частинами, шість з яких засновані на семплах, а одна з них використовує Multi-Engine. Партії, засновані на семпла, можуть відтворювати як вбудовані звуки PCM, так і семпли користувача (їх можна перенести з комп'ютера через USB).

Крім іншого, пристрій оснащений новим плагіном Nano від Sinevibes, представленим як повноцінний синтезатор з подвійними осциляторами, опціональною кільцевою модуляцією, фільтром (4-pole state-variable), soft clipping дисторшном, вбудованою огинаючої та вбудованою багатохвильовою LFO. Інші можливості Drumlogue включають 64-кроковий секвенсор для створення складних патернів і поліритмів, OLED-дисплей, режим Chain для більш довгих і цікавих звукових малюнків, режим Loop для перемикання між варіаціями і функцію рандомізації. На додаток пропонується три категорії ефектів: delay, reverb та master (їх можна використовувати одночасно). Величина посилки для ефектів delay та reverb встановлюється незалежно, також є декілька точок повернення.

Комутаційні можливості включають один TRS вихід для навушників, шість TRS виходів, роз'єми MIDI I/O, роз'єми 3,5 мм SYNC I/O, вхід 3,5 мм і два порти USB: Type-B (підключення до хоста) та Type- A (підключення пристрою/контролера).


Читайте також:
Огляд: Korg drumlogue – драм-машина та синтезатор майбутнього?

 

Архів блогу