четверг, 8 сентября 2022 г.

Звукова карта USB Universal Audio Volt 476p


Звукова карта USB Universal Audio Volt 476p

Компанія Universal Audio доповнює серію Volt, випущену наприкінці 2021 року, чотириканальною звуковою карткою Volt 476p.

Звукова карта оснащується чотирма аналоговими підсилювачами і пропонує чотири комбіновані лінійні/мікрофонні/інструментальні XLR/TRS входи з фантомним живленням на передній панелі. В іншому, модель нічим не відрізняється від стандартної версії Volt 476. Комутаційні можливості також включають два виходи для основних моніторів, чотири лінійні виходи, два роз'єми під навушники з незалежними регуляторами, роз'єми MIDI I/O та порт USB-C.


Крім іншого, як і вся лінійка Volt, інтерфейс Volt 476p має режим мікрофонного вінтажного підсилювача емулюючий лапу від консолі UA 610 та емуляцію компресора UA 1176. У комплекті з пристроєм додається програмне забезпечення таке як Ableton Live Lite & Tone Bundle / Celemony Melodyne Essential / Relab LX480 Essentials / Plugin Alliance Ampeg SVT-VR / Brainworx bx_tuner / Brainworx bx masterdesk Classic / UJAM Virtual Drummer DEEP / Virtual Bassist DANDY / Spitfire LABS та 30-денна безкоштовна пробна передплата на UAD Spark.

Архів блогу