пятница, 9 сентября 2022 г.

PRIVIA PX S5000, PRIVIA PX S6000 та PRIVIA PX S7000 - нові електропіаніно від Casio

Цифрове піаніно Casio Privia PX-S5000


Цифрове піаніно Casio Privia PX-S6000

Цифрове піаніно Casio Privia PX-S7000

Молоточкова клавіатура
Цифрове піаніно PX-S5000 оснащено високоякісними клавішами - нещодавно розробленою гібридною клавіатурою, що складається як зі смоли, так і дерева. Технологія цифрового управління у поєднанні з механізмом забезпечує максимально природну дію. Клавіші мають градуйоване зважування, яке забезпечує різні рівні опору вздовж клавіатури для точного відтворення акустичного фортепіано. Це також досягається за рахунок сенсорної чутливості, яка гарантує, що сила ваших натискань клавіш точно охарактеризована. Casio веде інноваційний розвиток своєї серії PRIVIA
Що поєднує всі цифрові компактні піаніно, то це нова клавіатура Smart Hybrid Hammer Action з новою текстурою. Білі клавіші мають оздоблення під слонову кістку, а чорні клавіші мають матове оздоблення під чорне дерево. Матеріал білих клавіш – композитний матеріал з дерева та смоли.

Поточна генерація звуку заснована на фізичному моделюванні і називається Casio "Multi-Dimensional Morphing AiR Sound Source". Серед іншого, він включає функції поділу та накладання клавіатури, регульовану концертну висоту звуку та темперування у вигляді рівної темперації плюс 16 варіацій. Ефекти включають регульовані резонанси та шуми, а також DSP плюс різні ефекти реверберації та спеціальний режим для навушників.

Сучасний мінімалістичний дизайн
Останні моделі електропіано Casio Privia були розроблені відповідно до концепції «У гармонії з життям» — для людей, які цінують дизайн поряд із сучасними технологіями та якістю інструментів. PX-S5000 поєднує в собі цей підхід із попередніми піаніно Privia. Подібно до PX-S1000 і PX-S3000, гладка і вишукана верхня панель імітує рояль. Корпус трохи ширший за самі клавіші і займає трохи додаткового місця, а портативна клавіатура може використовуватися із сумісною підставкою CS68.

Архів блогу