пятница, 23 сентября 2022 г.

Портативна студія Zoom R12

Портативна студія Zoom R12

Компанія Zoom анонсує випуск портастудії з інтуїтивно зрозумілим сенсорним екраном, восьмиканальним записом із можливістю редагування та деякими функціями моделі Zoom R20.

Портастудія Zoom R12 пропонує два комбіновані входи XLR/TRS з фантомним живленням та восьмитрековий запис на карти SDHC або SDXC з пам'яттю до 1 ТБ. Крім цього, в R12 можна імпортувати звукові файли з карти SD або USB-накопичувача. Для моніторингу надано парний L/R вихід та один роз'єм під навушники міні-джек 3,5 мм.

Повідомляється, що живлення девайсу здійснюється як за допомогою адаптера AD-17 (у комплекті), так і автономно від чотирьох батарейок AA (до п'яти годин роботи) або від USB Power Bank. Окрім іншого, новинка має метроном, 150 завантажених барабанних лупів у різних варіаціях та вбудований FM синтезатор з 18 звуками (користувачі зможуть використовувати його двома способами: підключити MIDI-контролер через USB-C або задіяти сенсорний екран).

Вбудовані ефекти портастудії включають трисмуговий еквалайзер, компресор, а також канал ефектів посилу з реверберацією, хорусом та ділеєм зі спеціальним фейдером повернення ефектів. Зазначається, що R12 підтримує роботу з Mac, Windows, iOS як звуковий інтерфейс в DAW і має сумісність із програмним забезпеченням Guitar Lab.

Архів блогу