понедельник, 19 сентября 2022 г.

Apogee BOOM – звукова карта із DSP

Apogee BOOM – звукова карта із DSP

Компанія Apogee анонсує випуск найдоступнішої звукової карти BOOM, яка пропонує високу якість звуку в компактному форматі. Новинка оснащується функцією Loop-back та перетворювачами з підтримкою до 192 кГц/24 біт, частотним діапазоном 117 дБ та кг+шум -107 дБ.

Крім вбудованого DSP процесора, звукова карта має один мікрофонний підсилювач із посиленням до 62 дБ у зв'язці з комбінованим входом XLR/TRS на передній панелі. Другий вхід праворуч є лінійним і має лише TRS роз'єм. Вбудований DSP дозволяє запускати фірмові ефекти, включаючи ECS Channel Strip з трисмуговим еквалайзером, компресором і драйвом, як і на девайсі Apogee Duet 3.

Окрім цього, єдиний великий регулятор керує як вхідним посиленням для обох входів, так і гучністю для виходів під монітори та навушники на задній стороні. Регулятор можна перемикати між режимами керування шляхом натискання на регулятор. Повідомляється, що фантомним живленням та іншими параметрами можна керувати за допомогою Apogee Control 2 через macOS, Windows або iOS.

Apogee BOOM буде доступний для покупки незабаром за ціною $300. Заявлено, що при реєстрації інтерфейсу на офіційному сайті apogeedigital, користувачі отримають безкоштовний софт, такий як Ableton Live Lite, Apogee Soft Limit, а також купон зі знижкою 50% на будь-який плагін/набір плагінів Apogee та ексклюзивну 60-денну пробну версію пла DSP.

Архів блогу