четверг, 15 сентября 2022 г.

Casio PX-S6000 - портативне цифрове піаніно преміум-класу


Casio PX-S6000 - портативне цифрове піаніно преміум-класу

Casio PX-S6000 - це портативне цифрове піаніно преміум-класу, оснащене 88-клавішною гібридною клавіатурою з дерева та смоли з молоточковим механізмом. Електропіаніно PX-S6000 має загалом 256-нотну поліфонію та 5 рівнів чутливості до сили натискання клавіатури, що підходить для піаністів усіх рівнів майстерності.

Вибирайте більш ніж 400 тембрів, включаючи звук трьох характерних роялів з Гамбурга, Берліна та Нью-Йорка. Два тембри можуть бути накладені один на одного або розділені на клавіатурі для незалежного відтворення різних звуків кожною рукою. Точку поділу можна налаштувати на будь-яку із 88 клавіш. До PX-S6000 можна підключити навушники для занять у тиші.

Акустичний симулятор та ефекти
Акустичний симулятор дозволяє змінювати тембри фортепіано відповідно до вашого індивідуального смаку.

Цифрові ефекти додають більш професійну якість загальному звучанню інструменту, а PX-S6000 також включає симулятор залу, який імітує звук інструменту, що грається в різних умовах, включаючи кімнати, студії, зали та собори. PX-S6000 також пропонує 100 встановлених ефектів DSP, які можна застосувати до будь-якого вибраного вами тону.

Підключіть мікрофон до мікрофонного входу та застосуйте до свого голосу один із 25 спеціальних ефектів мікрофона.

Bluetooth
Цифрове фортепіано Casio PX-S6000 поставляється з бездротовим Bluetooth-адаптером WU-BT10 у комплекті, що додає можливості BT MIDI + AUDIO. Транслюйте улюблені фонограми з смарт-пристрою через вбудовану звукову систему PX-S6000. Підключіться до програми Casio Music Space, щоб розблокувати додаткові розважальні та освітні функції, а також керувати піаніно за допомогою сенсорного екрану.

Інші особливості
PX-S6000 має вбудований метроном з діапазоном темпу від 20 до 255 ударів за хвилину і 20 встановлених барабанних ритмів, щоб зробити заняття ще більш захоплюючими!

Запишіть свій виступ, використовуючи внутрішній 2-доріжковий / 5-пісенний рекордер, або запишіть та відтворіть аудіофайли за допомогою зовнішнього флеш-накопичувача.

Демпферну педаль SP3 включено в комплект, також ви можете приєднати потрійний блок педалей Casio SP34, щоб отримати три фортепіанні педалі.

Зміна висоти тону, ручка управління та дві кнопки управління роблять PX-S6000 ідеальним піаніно для використання як USB MIDI-клавіатури, підключеної до вашого улюбленого комп'ютерного DAW.

Завдяки повноточковому РК-дисплею з підсвічуванням PX-S6000 ідеально підходить для використання на темних сценах або музичних студіях.

Лінійні стереовиходи на ¼'' роз'ємах для підключення до зовнішнього підсилювача.

Загальна вихідна потужність вбудованих динаміків 32 Вт при використанні мережевого адаптера, що додається. Вихідна потужність обмежена 16 Вт під час використання батарей.

Цифрове піаніно Casio Privia PX-S6000 працює від мережевого адаптера (входить до комплекту поставки) або від 8 батарейок розміру АА - купуються окремо. Час автономної роботи сягає 4 години.

Архів блогу