вторник, 13 сентября 2022 г.

Активний студійний монітор із DSP IK Multimedia iLoud Precision MTM

Активний студійний монітор із DSP IK Multimedia iLoud Precision MTM

Після моделі Precision 6 компанія IK Multimedia розширює лінійку iLoud Precision випуском монітора MTM. Наголошується, що ця серія орієнтована на відтворення точного незабарвленого звуку у професійних студіях звукозапису.

Студійний монітор пропонує два 5” НЧ динаміки, 1,5” твітер та посилення класу D. Як і вся лінійка iLoud Precision, монітор MTM оснащується DSP системою, вбудованою автоматичним цифровим калібруванням та поставляється з програмою X-MONITOR для розширених налаштувань з підтримкою Windows та macOS. Крім цього, повідомляється, що програмне забезпечення має емуляції частотної та фазової характеристик популярних студійних моніторів.

Крім іншого, користувачі мають можливість придбати провідний пульт дистанційного керування для швидкого перемикання між чотирма різними профілями. Комутаційні можливості включають один комбінований XLR/TRS вхід, один XLR вхід для вимірювального мікрофона, роз'єми I/O для провідного пульта та USB порт. Монітор поставляється в комплекті із вимірювальним мікрофоном та чотирма звукопоглинаючими підставками.

Архів блогу