среда, 27 июля 2022 г.

Fender George Harrison Rocky Stratocaster тепер менше 2 тисяч євро

 Роккі 2? Жодного боксу, просто нова версія легендарного Stratocaster Джорджа Харрісона 60-х, випущена обмеженим тиражем.

У Fender George Harrison Rocky Stratocaster був ще один випуск, який слідує за оригінальною обмеженою серією Custom Shop 202. Ця модель тепер доступна вперше за 1999,99 доларів замість більш ніж 20 тисяч доларів. Це, безумовно, привабливий вигляд, оскільки він пофарбований у кольори DayGlo, що імітують оригінальний Strat 60-х, на якому грали Beatles.

Цей новий Fender George Harrison Rocky Stratocaster заснований на оригінальній гітарі, якою він грав з The Beatles. 1965 рік. Джордж Харрісон і Джон Леннон посилають свого роуді Мела Еванса, щоб той дістав для кожного з них Stratocaster. Він повернувся з парою гітар у Sonic Blue. Цей оригінальний колір можна побачити на задній частині оригінальної електрогітари. Джордж назвав свій Strat 1961 року "Rocky" і вперше використав його на альбомі Beatles "Rubber Soul".

У 1967 році було модно розфарбовувати всілякі предмети яскравими психоделічними фарбами. Тому Джордж вирішив пофарбувати Роккі флуоресцентною фарбою Dayglo, яка на той час була новинкою. Він багато грав на гітарі, тому ви можете почути це на всіх наступних альбомах; Revolver, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band, Magical Mystery Tour та White Album.

Кожен із них має корпус із вільхи, який, за словами виробника, був любовно розписаний вручну копією знаменитих психоделічних мазків Харрісона. Було знято кожну маленьку деталь, від малюнка на накладці та пластикових деталей до імітації наклейки Grimwoods на задній частині голови грифа — назви оригінального музичного магазину, де була куплена гітара.

Звукоснімачі являють собою вінтажне тріо синглів 1960-х років. Це, за словами Fender, забезпечить динамічне, кришталево чисте звучання, що нагадує про золоту еру звучання Strat 60-х. Він має С-подібний кленовий гриф (контур середини 60-х) з накладкою з палісандра радіусом 7,25 дюйма та 21 вінтажним ладом. Нарешті, Rocky Strat має правильно синхронізоване тремоло та вінтажний стиль Kluson, який завершує зовнішній вигляд та відчуття класичного інструменту Fender 60-х років.

Обмежений випуск
Нова версія випущена обмеженим тиражем всього 1000 екземплярів по всьому світу. Якщо ви дійсно зацікавлені, вам не слід довго чекати, перш ніж наважитися на покупку, тому що я думаю, що вони швидко розкупляться. Для інструменту мексиканського виробництва вони досить дорогі, але колекціонерам гітар, безперечно, вони сподобаються.

Архів блогу