пятница, 22 июля 2022 г.

Yamaha TW-ES5A – бездротові внутрішньоканальні навушники

Yamaha TW-ES5A – бездротові внутрішньоканальні навушники

Компанія Yamaha представляє спортивні навушники вкладки з надійною та щільною посадкою, а також ефективним захистом від вологи за стандартом IPX7. Виробник заявляє, що навушники можна спокійно промивати водою.

Навушники Yamaha TW-ES5A з частотним діапазоном від 20 Гц до 20 кГц та бездротовим зв'язком Bluetooth 5.2 підтримують профілі включаючи A2DP, AVRCP, HFP, HSP, а також наступні кодеки: SBC, AAC, Qualcomm aptX. Новинка може працювати на одному заряді до 9 годин, а зарядний кейс забезпечує 25 додаткових годин прослуховування.

Крім цього, є режим оточення, який дозволить користувачеві слухати музику і чути навколишній світ. Мікрофон навушників оснащується технологією Qualcomm cVc (Clear Voice Capture), що забезпечує придушення шуму та луни для високої чіткості мови під час здійснення дзвінків. Крім того, пропонується функція Listening Care з інтелектуальним регулюванням еквалайзера для компенсації частотного діапазону на низькій гучності, а також ігровий режим, що зменшує затримку між звуком та відео під час перегляду відео або ігор.

На додаток, надано функцію Ear-Detection, що автоматично зупиняє відтворення музики в момент виймання будь-якого навушника з вуха і відновлює відтворення, коли користувач знову надягає навушник. Повідомляється, що TW-ES5A передбачає можливість активації голосового помічника Siri або Google Assistant одним натисканням кнопки. Варто зазначити, що еквалайзер та інші функції можна налаштувати за допомогою програми Yamaha Headphone Control. Навушники поставляються в білому, чорному, синьому, зеленому та рожевому кольоровому оформленні з 30 см кабелем type-C, зарядним кейсом та наборами насадок з розмірами XS/S/M/L/XL та силіконовими плавцями XS/S/M/L.

Архів блогу