пятница, 15 июля 2022 г.

Beyerdynamic Free BYRD - навушники вкладиші

 

Ви повинні бути в змозі отримати хорошу посадку з одним з вушних вкладишів, що додаються, але я не можу гарантувати, що ці вкладиші підійдуть всім вухам. Дизайн Beyerdynamic Free BYRD не такий простий, як, скажімо, Apple AirPods Pro, тому я підозрюю, що деякі люди можуть відчувати деякий дискомфорт залежно від форми їх вух. Але в результаті я був дуже задоволений посадкою, хоча я віддав перевагу посадці навушників Sennheiser Momentum True Wireless 3. Навушники Beyerdynamic Free BYRD мають сенсорне управління, і вони працювали досить добре для мене після деяких проб і помилок, а також після консультації з керівництвом у супутньому додатку Miy для iOS та Android. Спочатку було складно відрегулювати гучність (подвійне натискання та утримання другого натискання), і вам доводилося три рази натискати, щоб перемикатися між доріжками. Але згодом він стає інтуїтивнішим.

Ви двічі натискаєте, щоб переключатися між режимом шумоподавлення та режимом прозорості. Шумопридушення ефективно, хоча це явно нижче за те, що пропонують Bose і Sony у своїх флагманських навушниках. Режим прозорості звучить природно, і це добре, але я не очікував би від них видатних характеристик шумоподавлення.

Додаткові функції включають датчики виявлення вух, які призупиняють відтворення музики, коли ви виймаєте навушники з вух. Ваша музика відновиться, коли ви повернете його назад. Ви також можете використовувати один навушник незалежно один від одного (лівий або правий). Також є ігровий режим із малою затримкою, якщо ви хочете використовувати навушники для ігор на мобільному пристрої. В даний час відсутня одна річ - багатоточкове сполучення Bluetooth, яке дозволяє одночасно підключати навушники до двох пристроїв.

Ще одна важлива особливість Beyerdynamic - персоналізація звуку, яку вона пропонує через додаток Miy. Також є щось під назвою "Mosayc - увага до деталей з персоналізацією звуку Mimi". З погляду маркетингу все це звучить досить заплутано, і я не впевнений, хто подумав, що назвати програму «Мій» було гарною ідеєю. Але як це працює в двох словах: ви виконуєте 2-хвилинну перевірку слуху в додатку і отримуєте власний звуковий профіль для ваших вух. У моєму випадку звук трохи покращав. Тим не менш, звуковий профіль також сподобався мені. У додатку є повзунок, який дозволяє перемикатися між «вихідним» звуковим профілем і вашим персоналізованим звуковим профілем. Крім того, ви отримуєте деякі встановлені установки еквалайзера, з якими можна погратися.

Ви отримуєте безліч варіантів вушних вкладок. Великі помаранчеві амбушюри з піноматеріалу найкраще підходять для моїх вух.

Навушники досить добре працювали для здійснення голосових викликів — вони мають два мікрофони на кожному навушнику — з пристойним, хоч і не виключним зниженням фонового шуму. Зрештою, однак, навушники дійсно сяють, коли справа доходить до якості звуку.

Навушники, оснащені 10 мм драйверами, підтримують адаптивні аудіокодеки AAC і AptX. Я протестував їх з iPhone 13 Pro та телефоном Motorola Edge Plus Android. Motorola підтримує адаптивну потокову передачу Bluetooth AptX та відтворення музичних файлів з високою роздільною здатністю через такі сервіси, як Qobuz та Tidal.

Beyerdynamic відома своїми провідними студійними навушниками-вкладишами, у тому числі новими DT 700 Pro X (259 доларів). Навушники Free Byrd демонструють багато звукових рис цієї моделі, у тому числі чистий, точний звук та повітряну відкриту якість (широка звукова сцена).

Free Byrd промовисті та відверті, але також мають більш захоплюючий звук, ніж ваші прототипи студійних навушників, які, як правило, обмежують баси та спрямовують до нейтрального звукового профілю. Бас Free Byrd щільний та пробивний з достатньою бочкою. Тим не менш, ви можете бути вражені тим, наскільки природно і чисто звучать середні частоти (саме там живе вокал) і як високі частоти виявляють дрібні деталі в добре записаних треках. Ці навушники, безперечно, цікаво слухати.

Якщо ви можете отримати правильну посадку та щільне прилягання, це навушники із чудовим звучанням, які знаходяться на вершині свого цінового класу з точки зору якості звуку. Хоча навушники Sony WF-1000XM4 можуть мати більше басів, вони не такі чіткі та точні, як ці. Free Byrd також трохи випереджає Momentum True Wireless 3 за звуком, пропонуючи трохи кращу чіткість та поділ стереозвуку.

За винятком вражаючого часу автономної роботи — до 11 години при помірному рівні гучності з вимкненим шумоподавленням і до 8 із включеним — Free Byrd ближче до середини шляху в інших областях, особливо в плані шумозаглушення. . Але Beyerdyanic сказав, що зробив якість звуку своїм найвищим пріоритетом, і це безперечно видно.

Архів блогу