вторник, 19 июля 2022 г.

Виробник губної гармошки, як гарант відмінної якості

 

В останні роки такий інструмент, як губна гармошка набув величезної популярності в десятках країн і міст, включаючи наші «музичні меккі» Харків, Львів та Київ. Цьому відчутно сприяли її компактні розміри та високий рівень універсальності. Саме ці фактори дозволили вищезазначеному інструменту набути закономірної популярності серед музикантів-початківців. Проте високий попит на губну гармошку також сприяв появі однієї проблеми. Йдеться про безвідповідальних постачальників, які буквально затопили ринок продукцією низької якості.

Щоб гармошка виправдала ваші очікування, слід довіряти лише надійним компаніям, що спеціалізуються на виробництві професійних музичних інструментів. У наші дні майже 90% компаній, що продають губний гармошок, створюють подібні вироби з порушеннями традиційних методів виробництва. Як результат, такі музичні інструменти абсолютно не підходять для навчання та гри.

Проте існують виробники, для яких гармошкаце справжній витвір мистецтва. Такі компанії постачають ринку продукцію виняткової якості, а грати ними одне задоволення. Нижче ми наводимо перелік виробників, гармошки яких здатні порадувати кожного шанувальника цього інструменту. Йдеться про такі компанії, як:

Hohner. Цей виробник не потребує представлення, оскільки є одним із відомих брендів губних гармошок. Компанія була заснована далекого 1857 року і спеціалізується на випуску професійних музичних інструментів. Гармошка є найвідомішим товаром серед їхнього асортименту. Hohnerбезумовний лідер цієї сфери, а 1912 року саме ця компанія створила хроматичну гармошку.

Yamaha. Важко уявити собі сферу, де японська компанія немає своїх фахівців. Сьогодні цей гігант є великим виробником музичних інструментів у світі. Звичайно, обійти увагою губну гармошку Yamaha просто не могла. Як і будь-яка інша продукція японської компанії, губна гармошка цього бренду відповідає високим вимогам якості, а більша різноманітність моделей дозволить будь-якій людині підібрати оптимальний інструмент.

Seydel. Ще один ветеран у світі компактних музичних виробів. Німецька компанія Seydel встигла пережити злети та падіння, ставши одним з найвідоміших виробників такого інструменту, як губна гармошка. Кожен виріб збирається вручну. Відмінною особливістю німецької компанії є застосування спеціального сплаву "нейзильбер" та язичків з нержавіючої сталі. Завдяки цьому губна гармошка Seydel здатна протягом багатьох років радувати власника якісним звучанням.
Fender. Американська компанія відома насамперед своїми електричними та акустичними гітарами. Однак це далеко не єдині музичні інструменти, які виготовляє Fender. Компанія також постачає на ринок безліч інших видів продукції, серед яких можна зустріти губну гармошку відмінної якості. Приваблива ціна і гарне звучання роблять ці вироби вкрай привабливим вибором для музиканта-початківця.

Suzuki.
Губна гармошка - це пристрасть Манджі Сузукі та його життєва робота.
Той факт, що він ставить своє ім'я на MANJI Harmonica, полягає в тому, що ця 70-річна відданість досконалості відображається в цьому вражаючим інструменті. Він переконаний, що вона стане однією з найкращих губних гармошок XXI століття.

Перерахованих
виробників поєднує один дуже важливий чинник. Інструмент, що належить до цих брендів, завжди виправдовує очікування його власника. Тут не може бути компромісу у питаннях якості. Тільки ідеальне звучання та найкращі матеріали. Таку губну гармошку мріє купити кожен музикант. Тому, якщо ви збираєтеся вибрати відповідний інструмент, рекомендуємо звернути увагу на вищезгаданих виробників.

Читайте також статті по темі:

Як вибрати губну гармошку? Види, типи та тональність губної гармоніки

Як вибрати губну гармошку? 

Губна гармошка як вибрати?

Архів блогу