понедельник, 25 июля 2022 г.

Two Notes Steve Stevens Platinum Collection

Рідкісні гітарні кабінети, зняті через консоль Neve із Sound City

Плагін-емулятор моделювання гітарного вінтажного кабінету Two Notes Steve Stevens Platinum Collection
Компанія Two Notes Audio Engineering оголосила про випуск платинової колекції Стіва Стівенса. Доступна для програмних та апаратних продуктів Torpedo від Two Notes, колекція включає комплект з п'яти гітарних кабінетів з особистої колекції Стіва Стівенса, знятих з використанням технології імпульсного відгуку компанії DynIR. Плагін-емулятор моделювання гітарного вінтажного кабінету Two Notes Steve Stevens Platinum Collection.

Кабінети були записані у Studio 606 з використанням технології імпульсної характеристики DynIR від Two Notes. Всі імпульсні характеристики були записані в Studio 606 в долині Сан-Фернандо за допомогою легендарної консолі запису Neve 8028 виробництва Sound City. Розглянуті кабінети включають Scumback Purple Raygun, Marshall Basketweave 4x12 з вінтажними Celestion V30 і той же Marshall 4x12 1980-х років, який використовувався в гімні Top Gun і Dirty Dianna Майкла Джексона.

Покупці, які купують колекцію, мають право на безкоштовну повну довічну ліцензію на програмне забезпечення Torpedo Wall of Sound компанії Two Notes. Колекцію також можна використовувати в апаратних продуктах Torpedo (Captor X, CAB M+) через Torpedo Remote Desktop та мобільні програми. Він також може працювати зі сторонніми продуктами Revv, Victory Amplification та багатьма іншими. Детальнішу інформацію про колекцію можна знайти на сайті Two Notes.

Стів Стівенс вважається одним із найоригінальніших гітаристів, що з'явилися на рок-сцені 80-х. Давній співавтор Біллі Айдола (співавтор таких хітів, як Rebel Yell, Eyes Without A Face та Flesh For Fantasy), техніка гри Стівенса та його гітарні тони принесли йому легендарний статус. Його перший реліз Two Notes приносить його ноу-хау та колекцію рідкісних та класичних кабінетів гітаристам усього світу.

Платинова колекція Стіва Стівенса тепер доступна в магазині Two Notes за ціною 39 євро, а окремі шафи доступні по 10 євро кожен.

Архів блогу