среда, 20 июля 2022 г.

Студія янголів Інституту Еббі-Роуд


Цього року Abbey Road Institute перемістив свою штаб-квартиру в Angel Studios в Іслінгтоні після того, як він переріс свій будинок у Сент-Джонс-Вуді через попит з боку студентів. На додаток до цього нового будинку у нещодавно відремонтованій студії учні продовжуватимуть використовувати спеціальну шкільну студію на Abbey Road.

Angel Studios — це улюблена студія, розташована в будівлі, внесеній до списку пам'яток архітектури II ступеня, і вона відіграла важливу роль у розвитку незліченної безлічі художників. Це батьківщина платівок The Cure, Сема Сміта, Адель, Siouxsie and the Banshees, One Direction та Роббі Вільямса, а також культових музичних творів для телебачення та фільмів, включаючи «Король Лев», «Планета Земля», «Аббатство Даунтон» та «Мулен» Руж». Крім того, що студія стане новим будинком для Abbey Road Institute, вона й надалі прийматиме як музичні, так і голлівудські проекти.


Студія ангелів Інституту Еббі-Роуд
Студія Angel Studios розташована в будівлі, що внесена до списку пам'яток архітектури II ступеня, в Іслінгтоні, Лондон. Інститут Abbey Road є спеціалізованою школою музичного виробництва та був відкритий у 2015 році у співпраці між Abbey Road Studios та Universal Music. Нещодавні випускники школи продовжили роботу з такими артистами як Little Mix, J Hus, Келвін Харріс, Мадонна, Пінк і Джеймс Бей, а також влаштувалися на роботу в такі компанії, як Netflix, Abbey Road Studios, Universal Music і Ninja. Налаштувати. Після успішного запуску у Лондоні тепер є школи у Німеччині, Франції, Нідерландах, Австралії, Майамі та Південній Африці.

Інститут заявляє, що практичне навчання готує початківців музичних продюсерів до роботи в швидко мінливому та інтенсивному середовищі звукозапису, озброюючи їх найбільш актуальними навичками та знаннями, необхідними для початку роботи та розвитку своєї кар'єри. В даний час пропонуються курси з музичного виробництва та звукорежисури, а також по постпродакшну аудіо для кіно та телебачення.

Архів блогу