среда, 20 июля 2022 г.

A4V, A7V, A44H, A77H і A8H - студійні монітори ADAM Audio A Series

Студійні монітори ADAM Audio A Series

Виробник ADAM Audio представив нову лінійку A Series, до якої увійшли такі студійні монітори: A4V, A7V, A44H, A77H і A8H оснащені такими технологіями, як хвилеводи HPS, що обертаються, корекція приміщення на основі DSP і дистанційне управління.

Нові A4V і A7V є традиційними двосмуговими активними студійними моніторами, що поєднують у собі 4'' і 7'' дифузор відповідно до стрічкового твітера X-ART.

A44H як і молодші моделі моніторів має двосмугову конструкцію, але в ній використовуються два чотиридюймові низькочастотні динаміки в конфігурації D'Appolito. Він також має незвичайну геометрію: ширина 19", висота всього 135 мм і незвичайно глибока - 350 мм. В ADAM кажуть, що його незвичайні розміри роблять його придатним для встановлення поверх стійки або навіть під дисплеєм комп'ютера (що може бути особливо корисним при використанні як центральний динамік у системі моніторингу навколишнього звучання).

Серію завершують трисмугові моделі A8H та A77H.

Збільшивши розмір, A8H використовує 8'' низькочастотний динамік і 3,5'' середньочастотний динамік з опуклим куполом у трисмуговій конфігурації.

A77H поєднує в собі трисмуговий формат із розташуванням двох низькочастотних динаміків D'Appolito. Твітер у цій моделі можна повертати, що дозволяє використовувати його як у портретній, так і в альбомній орієнтації.

Виробник обіцяє приголомшливу чіткість та низький рівень спотворень завдяки новим низькочастотним та середньочастотним динамікам. Існує також програмне забезпечення A Control, яке дозволяє завантажувати розширені фільтри безпосередньо на вбудовану платформу на борту моніторів, щоб компенсувати недоліки приміщення. Технологію корекції приміщення запозичено у компанії Sonarworks. Приємний бонус - прошивка, що оновлюється (яка дозволяє ADAM розвивати монітори надалі) і розширена 5-річна гарантія (плюс післягарантійна підтримка) забезпечують довговічність моніторів.

Студійні монітори ADAM AUDIO A Series знайдуть своє місце у професійних та проектних студіях, а також у мовних, стаціонарних, 3D, іммерсивних та домашніх звукових середовищах.


 

Архів блогу