четверг, 28 июля 2022 г.

Oberheim OB-X8

Oberheim OB-X8

Oberheim оголосили про початок постачання OB-X8. Анонсований ще в травні 2022 року і представлений на Superbooth 2022, OB-X8 є восьмиголосний поліфонічний аналоговий синтезатор, який поєднує в собі класичні звуки і функції легендарних інструментів Oberheim OB-X, OB-Xa і OB-8, а також включає в себе всі пресети, які дали цим синтезаторам їх характерні звуки.

Засновник Том Оберхейм із першою партією синтезаторів OB-X8. Оснащений двома дискретними VCO SEM/OB-X-linage на голос та оригінальними фільтрами Curtis, OB-X8 забезпечує класичні тони, якими славиться Oberheim. Увімкнено понад 400 заводських програм з повним набором заводських звуків для OB-X, OB-SX, OB-Xa та OB-8. кожної моделі ПРО. Інструмент оснащений 61-клавішною клавіатурою Fatar, чутливою до сили натискання та сили натискання, а можливість двотембрального відтворення дозволяє одночасно відтворювати два пресети (розділити або подвоїти).

"Це хвилюючий день для Оберхейма і для музикантів, які з нетерпінням чекали на OB-X8 з того часу, як ми вперше анонсували його", - сказав засновник компанії Том Оберхейм. «Звичайно, ми пишаємось тим, що знову представили звук Oberheim у новому інструменті. Але ще більше ми пишаємося тим, що змогли поєднати голосові архітектури різних оригінальних синтезаторів серії OB таким чином, щоб дати гравцям унікальні нові звуки та можливості, яких не було навіть у оригіналів. Це інструмент, що чудово звучить».

Архів блогу