вторник, 9 августа 2022 г.

Огляд Kali Audio LP-6 2nd Wave Black

Kali Audio LP-6 2nd Wave Black

Знамениті студійні монітори Kali Audio LP-6 та LP-8 щойно отримали серйозне оновлення. З покращеним рівнем шуму, вихідним рівнем, частотною характеристикою та спотвореннями, друга хвиля Project Lone Pine – найкращі монітори, які ви можете купити.

Розкриває кожну деталь вашого міксу
Kali Audio LP-6 – частина серії Lone Pine компанії – є одним із найточніших студійних моніторів, які ви знайдете у своєму ціновому діапазоні. Студійний монітор LP-6 розкриває кожну деталь вашого міксу – це дуже чесно. Нічого не посилюється і не послаблюється, щоб замаскувати недоліки чи пожвавити звук — що ви чуєте, те й отримуєте. На додаток до рівної частотної характеристики Kali Audio LP-6 2nd Wave Black демонструє незначний рівень спотворень, достатній запас по висоті та вражаюче розширення низьких частот для 6,5-дюймового динаміка. Відчуйте масштабну звукову сцену з точним зображенням завдяки ультрасучасній конструкції хвилеводу LP-6, а його малошумна портова трубка забезпечує чисті пробивні баси. І він чудово звучить у багатьох середовищ завдяки еквалайзеру з компенсацією кордонів. LP-6 включає вбудований підсилювач потужності класу D, а також симетричні входи XLR і TRS і несиметричний вхід RCA. Врешті-решт вам потрібен студійний монітор, якому ви можете довіряти, і Kali Audio LP-6 справляється з усіма завданнями. Прозоре відтворення звуку для міксів, яким ви можете довіряти. LP-6 забезпечує надпрозоре відтворення звуку, що дозволяє вам чути кожну деталь вашого міксу. Це починається з виключно точної частотної характеристики – у цьому динаміці немає нічого особливого. Його двошарова звукова котушка великого діаметра забезпечує кришталево чистий звук з незначними спотвореннями - на 6 дБ нижче, ніж у найближчого конкурента. При безперервному виході опорного рівня LP-6 може похвалитися запасом не менше 20 дБ, щоб врахувати перехідні піки. Більше того, у цьому студійному моніторі використовуються більші магніти та звукові котушки, ніж в інших моніторах цього класу, що забезпечує надточну передачу низьких частот та вражаюче розширення низьких частот. У Sweetwater ми виявили, що LP-6 дозволяє вам впевнено мікшувати. Як тільки ви наберете його на наборі цих моніторів, він чудово звучатиме скрізь.

Ультрасучасна конструкція хвилеводу забезпечує чітке зображення
Коли ви слухаєте динамік, ви чуєте як його прямий звук, і його відображення. Коли відбиття збігаються з прямим звуком, динамік звучить краще. Його стереозображення звучатиме тривимірно, що дозволить вам спостерігати тонкі деталі, такі як просторова інформація та розташування мікрофона. Ультрасучасна конструкція хвилеводу Kali Audio LP-6 зводить до мінімуму небажані відображення, тим самим запобігаючи розмитій звуковій сцені, притаманній багатьом недорогим студійним моніторам. З LP-6 ви знатимете точне розташування кожного інструменту в стереополі вашого міксу. Ви будете змішувати швидше та отримувати кращі результати.

Низькосумна портова трубка демонструє чистий, пробивний низ
Однією з новаторських особливостей LP-6 є малошумна портова трубка. Багато портових труб випромінюють турбулентність, так як повітря виходить з труби з різною швидкістю з різних точок отвору. Ця турбулентність виробляє пихтіння - галасливий звук, який затемнює низькі частоти вашого міксу. Портова трубка LP-6 з іншого боку гарантує, що все повітря виходить з однаковою швидкістю. Кінцевим результатом є чистий пробивний бас без додавання шуму.
 
Граничний еквалайзер забезпечує оптимальне звучання у будь-яких умовах
Положення динаміка в кімнаті сильно впливає його частотну характеристику. Навіть якщо ваша кімната акустично оброблена, звук студійного монітора зміниться, якщо ви помістите його біля стіни або на столі. Більш того, тверді поверхні, такі як стіни та верхня частина консолі, спотворюватимуть частотну характеристику вашого монітора, погіршуватимуть його звук і дають вам неправдиву слухову інформацію. Інженери Kali Audio це розуміють і впровадили рішення прямо в LP-6 — його Boundary EQ. Налаштований до досконалості в The Village Studios у Лос-Анджелесі, еквалайзер Boundary EQ LP-6 надає вам пресети, адаптовані для восьми поширених динаміків. Ви також отримуєте тримери НЧ/ВЧ для точного налаштування відгуку динаміка. З LP-6 ви зможете оптимізувати його відгук, незалежно від того, в якому середовищі ви мікшуєте.

Архів блогу