воскресенье, 14 августа 2022 г.

sE Electronics DynaCaster - мікрофон для бродкастингу

sE Electronics DynaCaster - мікрофон для бродкастингу

sE Electronics DynaCaster - це новий динамічний мікрофон для бродкастингу з вбудованим підсилювачем Dynamite та 6 налаштуваннями еквалайзера

Якщо ви відкриєте привабливий зовнішній корпус DynaCaster, ви знайдете капсуль від мікрофона серії V разом із електронікою від мікрофонного підсилювача Dynamite. Слід зазначити, що DynaCaster – це активний динамічний мікрофон для підкастингу.

Підсилювач використовує схему на польових транзисторах класу A для запису студійної якості. Пристрій працює від фантомного живлення, що подається через позолочений гніздо XLR. Однак майте на увазі, що підсилювач призначений лише для пасивних мікрофонів. Він не працюватиме з активними стрічковими або конденсаторними мікрофонами, для роботи яких потрібне фантомне живлення.

Увімкніть вбудований підсилювач DYNAMITE DynaCaster одним клацанням перемикача, щоб миттєво забезпечити +30 дБ чистого та прозорого посилення. DynaCaster не тільки набагато голосніше, ніж звичайний динамічний мікрофон, але й усуває необхідність у дорогих та громіздких підсилювачах.

Захист від сильних поривів вітру завдяки вбудованому тришаровому поп-фільтру. Легко розбирається та дезінфікується завдяки швидковисихаючим компонентам, які не вбирають рідину.

Вбудоване кріплення для мікрофонної стійки DynaCaster забезпечує широкий діапазон повороту та чисту естетику.

Завдяки суцільнометалевому корпусу та позолоченим роз'ємам XLR, DynaCaster надійно екранований, щоб уникнути будь-яких електричних перешкод.

Архів блогу