пятница, 16 декабря 2022 г.

 Roland Drum Machine Collection – колекція віртуальних драм-машин

Roland Drum Machine Collection – колекція віртуальних драм-машин

Roland випускає програмні емуляції п'яти культових драм-машин Roland 1980-х років. Зазначається, що цей пакет не вимагає передплати і поставляється у форматі VST3/AU/AAX з повною підтримкою Apple Silicon, а також з довічний ключ активації та безкоштовний доступ до майбутніх оновлень і поліпшень параметрів. Новинка включає такі моделі як TR-808, TR-909, TR-707, TR-727 і TR-606.

Zoom M2 MicTrak – портативний рекордер

Zoom M2 MicTrak – портативний рекордер

Компанія Zoom випускає нову серію рекордерів MicTrak, де першою моделлю представлений цифровий диктофон у форм-факторі ручного мікрофона M2, який підійде як для музикантів, так і для інших контент-мейкерів. Рекордер може записувати в роздільній здатності 32 біт/96 кГц моно/стерео через вбудований мікрофонний капсуль XY з можливістю збереження на microSD (сумісний з microSDHC/microSDXC).

FiiO FF5 – динамічні навушники

FiiO FF5 – динамічні навушники

Компанія FiiO випускає відкриті дротяні навушники, які розроблялися для акцентування уваги на частотах від 160 Гц до 1,2 кГц.

Заявлено, що новинка має ефективні ВЧ для більшої деталізації обертонів вокалу, гітар, тарілок, скрипок та інших інструментів. Крім цього, повідомляється, що FF5 оснащується динамічним 14,2 мм випромінювачем на карбоновій основі, а корпус навушників виготовлений з алюмінієвого сплаву.

четверг, 15 декабря 2022 г.

 sE Electronics DynaCaster DCM6 – динамічний мікрофон

sE Electronics DynaCaster DCM6 – динамічний мікрофон

Після випуску мікрофона DCM3, компанія sE Electronics представляє модель DCM6, яка розширює лінійку DynaCaster.

Заявлено, що кардіоїдний мікрофон оснащується вбудованим посиленням DYNAMITE, що забезпечує додаткові 30 дБ (при натисканні на спеціальну кнопку), а також убудованим поп-фільтром та амортизатором. Новинка поставляється в міцному корпусі, має роз'єм XLR та пропонує поворотне кріплення на різьбовому адаптері та фірмову наклейку в комплекті.

среда, 14 декабря 2022 г.

 ADI-2/4 Pro SE – АЦП/ЦАП конвертер та High-End підсилювач для навушників RME

RME ADI-2/4 Pro SE – АЦП/ЦАП конвертер та High-End підсилювач для навушників

Компанія RME представляє інтерфейс, який підтримує перетворення до 32 біт/768 кГц та має відношення сигнал/шум 123 дБА. Слід зазначити, що він сумісний з macOS, а під Windows використовує драйвер серії RME MADIface для повної сумісності з WDM та ASIO.

Заявлено, що пристрій оснащується якісним DSP, що додає різноманітну обробку звуку, включаючи п'ятисмуговий еквалайзер, швидке регулювання НЧ/ВЧ та Crossfeed. Крім того, RME ADI-2/4 Pro SE має режим RIAA для прямого оцифрування вінілових платівок з високою якістю, а також може бути ефективним рішенням для запису/відтворення DSD або задіяний як комп'ютерний звуковий USB інтерфейс.

понедельник, 12 декабря 2022 г.

sE Electronics DynaCaster DCM3 – динамічний мікрофон

sE Electronics DynaCaster DCM3 – динамічний мікрофон

sE Electronics випускає кардіодний динамічний мікрофон, який входить до серії DynaCaster і підійде для вокалу та мови.

Audeze Maxwell – планарні бездротові геймерські навушники

Audeze Maxwell – планарні бездротові геймерські навушники

Компанія Audeze анонсує випуск повнорозмірних навушників із шумозаглушенням для PC, XBOX та PlayStation, які оснащуються фірмовими ізодинамічними випромінювачами діаметром 90 мм, а також магнітами Fluxor, звуковими котушками Uniforce та хвилеводами Fazor.

Навушники підтримують звук високої роздільної здатності до 24 біт/96 кГц через USB-C або бездротовий зв'язок (Bluetooth 5.3/ адаптер USB) з підтримкою LE Audio, LC3plus та таких кодеків як LDAC, AAC, SBC, крім цього, навушники можна підключити через роз'єм 3.5 мм. Для спілкування в голосових ігрових чатах передбачено знімний мікрофон з технологією шумоподавлення FILTER із спеціальним процесором для автоматичного видалення фонового шуму.

пятница, 9 декабря 2022 г.

Behringer PRO-800 – поліфонічний аналоговий синтезатор

Behringer PRO-800 – поліфонічний аналоговий синтезатор

Компанія Behringer анонсує випуск восьмиголосного синтезатора, що є клоном Sequential Prophet-600.

Крім восьми голосів, синтезатор Behringer пропонує два VCO на голос, виділений LFO з шістьма хвильовими формами, генератор шуму та вбудований поліфонічний трековий секвенсор. Крім іншого, є фільтр і VCA з власною огинаючою ADSR, а також 400 пресетів та керування MIDI CC для всіх параметрів. Компанія зазначає, що Pro-800 було розроблено спільно з дизайнером GliGli, відомим своїми модифікаціями для Prophet-600.

Arturia MiniFreak V – програмна версія синтезатора MiniFreak

Arturia MiniFreak V – програмна версія синтезатора MiniFreak

Компанія Arturia випускає віртуальну копію свого нещодавно випущеного поліфонічного синтезатора MiniFreak з розширеними можливостями.

MiniFreak V здатний працювати незалежно від апаратного синтезатора, але при підключенні оригінального інструменту, програмна версія інтегрується з MiniFreak і відкриває доступ до обміну пресетами, налаштуваннями та патчами.

четверг, 8 декабря 2022 г.

Astell & Kern AK HC3 – портативний ЦАП/підсилювач для навушників

Astell & Kern AK HC3 – портативний ЦАП/підсилювач для навушників

Компанія Astell & Kern випускає компактний ЦАП Hi-Res з підтримкою PCM до 32 біт/384 кГц і Native DSD256. Він також оснащується кабелем з подвійним екрануванням в обплетенні, а начинка пристрою вміщена в алюмінієвий корпус.

Slate Digital ML-1 Classic 87 – конденсаторний моделюючий мікрофон

Slate Digital ML-1 Classic 87 – конденсаторний моделюючий мікрофон

Slate Digital випускає пакет розширення для свого мікрофона з великою діафрагмою ML-1, який привносить три нові моделі. Нагадаємо, що мікрофон за допомогою програми емулює звучання безлічі відомих мікрофонів. Серед них є такі моделі як Neumann U47/U67/M7, Telefunken ELA M 251, Sony 800 та інші.

среда, 7 декабря 2022 г.

CEntrance English Channel – набір для підкастингу та звукозапису

CEntrance English Channel – набір для підкастингу та звукозапису

CEntrance анонсує випуск комплекту для підкастингу, який включає три пристрої, а також спеціальний настільний корпус.

Перший девайс SoapBox оснащується мікрофонним підсилювачем, що забезпечує посилення до 70 дБ, з фільтром ВЧ, що перемикається, фантомним живленням і функцією Hi-Z. Крім цього є гейт, компресор на основі VCA та де-есер. Вхід забезпечується комбінованим роз'ємом XLR/TRS, а вихід пропонується через роз'єм XLR.

Другий пристрій BlackCab є трисмуговим параметричним еквалайзером з посиленням ± 9 дБ для кожної смуги. Вхід/вихід пристрою реалізовано на роз'ємах XLR.

ESI Neva Duo – звукова USB карта

ESI Neva Duo – звукова USB карта

Після звукової карти Uno, компанія ESI представляє модель Duo, яка є розширеним інтерфейсом у серії Neva з підтримкою USB 3.1 і можливістю записувати з частотою дискретизації до 192 кГц і роздільною здатністю 24 біт.

Звукова карта оснащується двома мікрофонними передсилювачами з посиленням до 50 дБ на двох комбінованих входах XLR/TRS з фантомним живленням та режимом Hi-Z. Крім іншого, є TRS вихід на навушники та моніторний вихід TRS (L-R). Також, як і молодша модель, новинка має динамічний діапазон АЦП 97 дБ, і 107 дБ на ЦАП.

ESI Neva Uno - звукова USB карта

ESI Neva Uno - звукова USB карта

Компанія ESI анонсує серію бюджетних звукових карт Neva, де першою моделлю представлений інтерфейс Uno з підтримкою USB 3.1 та перетворенням із частотою дискретизації до 192 кГц та роздільною здатністю 24 біт.

Новинка оснащується одним мікрофонним підсилювачем (посилення до 50 дБ) з комбінованим роз'ємом XLR/TRS з фантомним живленням та одним інструментальним входом Hi-Z на роз'ємі TRS. Крім цього, є TRS вихід для навушників та парний вихід RCA.

понедельник, 5 декабря 2022 г.

Audio-Technica ATS99 – динамічний вокальний мікрофон

Audio-Technica ATS99 – динамічний вокальний мікрофон

Компанія Audio-Technica випускає гіперкардіоїдний динамічний мікрофон, орієнтований на сценічні виступи.

Повідомляється, що вокальний мікрофон має внутрішню конструкцію, що амортизує, що допомагає значно знизити шум при роботі. Корпус новинки виготовлений із обробленого алюмінію, пропонуючи легку вагу та достатню міцність, необхідну для живих виступів. ATS99 ефективно працює як з НЧ, СЧ так і з ВЧ діапазоном високої гучності.

пятница, 2 декабря 2022 г.

 Solid State Logic SSL 12 – USB звукова карта

Solid State Logic SSL 12 – USB звукова карта

Компанія Solid State Logic повідомляє про випуск звукової карти з 12 входами, чотирма мікрофонними передсилювачами, двома незалежними підсилювачами для навушників, входом/виходом MIDI та іншими можливостями. Звукова карта має динамічний діапазон 111 дБ для входів (120 дБ для виходів) та посилення до 62 дБ. Підключення до комп'ютера здійснюється через порт USB-C із живленням від шини.

Заявлено, що кожен з чотирьох підсилювачів пристрою оснащується фантомним живленням, що індивідуально перемикається, фільтрами ВЧ і режимом SSL Legacy 4K, який являє собою «аналогове забарвлення», натхненний широкоформатними консолями компанії. Зазначається, що канали 1 і 2 приймають сигнали інструментів з високим імпедансом (їх можна підключити через два спеціальні входи на роз'ємах TRS, розташованих на передній панелі).

среда, 30 ноября 2022 г.

Rode VideoMicro II – накамерний мікрофон

Rode VideoMicro II – накамерний мікрофон

Rode випускає оновлену версію свого мікрофона VideoMicro, яка спирається на переваги оригінальної моделі та має покращення, включаючи перероблений корпус та модернізовану начинку.

Накамерний мікрофон, як і попередня модель, встановлюється безпосередньо на камеру або смартфон, підключаючись через 3,5-міліметровий кабель міні-Jack без батарей або додаткового джерела живлення.

WeissKlang L1 – студійний мікрофон

WeissKlang L1 – студійний мікрофон

Компанія WeissKlang випускає універсальний конденсаторний кардіоїдний студійний мікрофон з великою діафрагмою та низьким рівнем шуму 4 дБ, який підійде для мовлення, вокалу та широкого спектру інструментів.

вторник, 29 ноября 2022 г.

Yamaha YH-5000SE – планарні навушники

Yamaha YH-5000SE – планарні навушники

Компанія Yamaha випускає флагманську модель магнітно-планарних навушників відкритого типу, які оснащуються переробленими фірмовими випромінювачами Orthodynamic.

среда, 23 ноября 2022 г.

Kali Audio IN-UNF – трисмугові студійні монітори ближнього поля

Kali Audio IN-UNF – трисмугові студійні монітори ближнього поля

Компанія Kali Audio випускає активну моніторну систему, яка підійде як для домашніх студій, так і мультимедійного використання. Повідомляється, що новинка здатна забезпечити високу деталізацію звуку на відстані витягнутої руки.

Заявлено, що система спеціально розроблена для розміщення на столі користувача з урахуванням того, що стіл є акустичним елементом (в IN-UNF враховуються відображення від динаміків до столу та вух користувача). Звукова система Kali Audio складається з посилення класу D із загальною потужністю 320 Вт, блоку НЧ (з двома 4,5” вуферами) та двох 4” моніторів СЧ/ВЧ, оснащених тими ж випромінювачами, що і студійні моделі Kali IN-5 та IN -8. Крім цього, монітори мають DSP для керування системою, включаючи їх налаштування, схему лімітера, а також обираються користувачем пресети еквалайзера.

вторник, 22 ноября 2022 г.

Віртуальний VST синтезатор reFX Vanguard 2 з аналоговою емуляцією

Віртуальний VST синтезатор reFX Vanguard 2 з аналоговою емуляцією

Розробник програм reFX анонсує ремейк відомого VST-інструменту Vanguard, який обзавівся переробленим дизайном та оновленими функціями.

Синтезатор Vanguard 2 пропонує 10 нових варіантів осциляторів, покращені оригінальні фільтри та два нові фільтри. Крім цього повідомляється, що у новинці оновлено всі ефекти, включаючи дилей, реверберацію, дисторшн та синхронізовані LFO.

пятница, 18 ноября 2022 г.

Sequential Trigon 6 – шестиголосний поліфонічний синтезатор

 

Sequential Trigon 6 – шестиголосний поліфонічний синтезатор

Синтезатор оснащується четирехоктавною напівзваженою клавіатурою з динамічною чутливістю та післядотиком, а також має три дискретні VCO на голос. Кожен генератор пропонує вибираються форми хвилі, включаючи трикутну, пилкоподібну, зворотну пилкоподібну та імпульс змінної ширини з шириною імпульсу для кожного генератора. Вони також мають елементи управління з фідбеком та драйвом для підвищення насиченості сигналу.

четверг, 17 ноября 2022 г.

Rode NT-USB+ – студійний конденсаторний USB мікрофон

Rode NT-USB+ – студійний конденсаторний USB мікрофон

Rode випускає USB мікрофон з кардіоїдною діаграмою спрямованості, який оснащується вбудованим підсилювачем, функціями DSP (керованими через додаток) та працює за принципом plug-and-play.

Заявлено, що USB мікрофон RODE має АЦП з роздільною здатністю та частотою дискретизації 24-біт/48 кГц і має сумісність з Rode Central, Rode Connect та Rode Reporter, наприклад, за допомогою програми Rode Central (для ПК та мобільних пристроїв) користувачі зможуть налаштувати вхідну ланцюжок DSP. Це дозволить відрегулювати вхідне посилення, фільтр ВЧ, а також увімкнути такі ефекти обробки як Noise Gate, Compressor, Aphex Aural Exciter та Big Bottom.

среда, 16 ноября 2022 г.

Heritage Audio TUBESESSOR – оптичний ламповий компресор

Heritage Audio TUBESESSOR – оптичний ламповий компресор

Компанія Heritage Audio випускає клон відомого лампового компресора CL 1B, який оснащений додатковими параметрами та є більш доступним пристроєм, ніж оригінальна модель. Компресор Heritage Audio TUBESESSOR відрізняється від оригіналу тим, що має чотири лампові режими сатурації, включаючи classic, mild, medium і hot.

понедельник, 14 ноября 2022 г.

ATH-WB2022 – бездротові навушники Hi-Fi Audio Technica

ATH-WB2022 – бездротові навушники Hi-Fi Audio Technica

Компанія Audio Technica представляє навушники, які оснащуються незалежними ЦАП (ESS DAC ES9038Q2M), операційними підсилювачами та батареями для лівого та правого каналів. Відзначається, що новинка підтримує звук високої роздільної здатності до 24 біт/96 кГц як на бездротовому, так і на дротовому підключенні через USB-C. Навушники Audio Technica ATH-WB2022 випускаються в обмеженій кількості на честь 60-річчя компанії.

суббота, 12 ноября 2022 г.

Плагін Soundtoys Little Radiator на даний час безкоштовний

Плагін Soundtoys Little Radiator на даний час безкоштовний

Soundtoys Little Radiator без підсилювача Altec 1566A, змодельований з емуляцією лампової лампи, аналоговий теплий плагін

Soundtoys в даний час пропонує свій модуль мікрофонного підсилювача Little Radiator для безкоштовного завантаження протягом обмеженого часу.

Audio Developer Conference 2022 - конференція розробників аудіо 2022

Audio Developer Conference 2022 - конференція розробників аудіо 2022

Продюсери щорічної конференції розробників аудіо (ADC) оголосили, що квитки на очний захід цього року розпродані через високий попит, проте квитки, як і раніше, доступні для тих, хто хоче відвідати онлайн через платформу віртуального майданчика Gather з 14 листопада. та 16 листопада 2022 р.

На конференції буде представлено 65 доповідей, основних доповідей, панелей та семінарів, присвячених технологіям розробки звуку, включаючи музичні програми, ігри, обробку звуку та вбудовані системи. Учасники зможуть набути нових навичок та взяти участь у нетворкінгу для кар'єрного зростання завдяки прямому контакту з представниками Apple, Focusrite, Avid, GPU Audio, Audiotonix, NVIDIA та багатьох інших.

На ADC22 буде порушено широке коло тем, у тому числі:
    Музичні інструменти із «Зоряного шляху» Астрід Бін
    Неповнота - це особливість, а не помилка, Девід Зікареллі
    Вирішення проблем з обробкою звуку GPU за допомогою GPU Audio та NVIDIA Deep Learning Institute
    Панель перевірки стану аудіоіндустрії за участю генеральних та технічних директорів компаній Focusrite, InMusic, Image-Line Software та Source Elements
    Тези доповідей з конкурсу ADC Call for Papers, обрані спільнотою розробників аудіо Конференція цього року також сприятиме різноманітності та доступності шляхом проведення таких заходів, як Celebrating Women in Audio, а також демонстрації продукції Accessibility Zone, представленої Джейсоном Дасентом.

пятница, 11 ноября 2022 г.

Korg Minilogue Bass – аналоговий поліфонічний синтезатор

Korg Minilogue Bass – аналоговий поліфонічний синтезатор

Компанія Korg анонсує випуск чотириголосного аналогового лімітованого синтезатора, який оснащується тим же апаратним забезпеченням, прошивкою та архітектурою, що й оригінал, але постачається з оновленим дизайном та новим банком спеціально відібраних звуків.

Синтезатор отримав колірне оформлення у чорно-червоному кольорі та має стильний малюнок на корпусі. В іншому, інструмент (як і оригінальна модель Minilogue) пропонує два VCO, фільтр, дві обгинальні, VCA, LFO та 16-кроковий секвенсор. Крім цього, користувачам також є вісім режимів відтворення, включаючи Poly, Duo, Unison, Mono, Chord, Delay, Arp і Side Chain.

Оновлення SSL 360 додає нові профілі контролера для користувачів LUNA та Pyramix

Оновлення SSL 360 додає нові профілі контролера для користувачів LUNA та Pyramix

Вийшло оновлення SSL 360 V1.4, в якому представлені шаблони керування Pyramix та Universal Audio LUNA DAW від Merging Technologies для UF8 та UC1.

Крім того, є кілька інших покращень та розширень пакетів програмного забезпечення SSL та нова 6-місячна підписка SSL Complete.

Що нового в оновленні SSL 360?
Після недавнього випуску модуля, що підключається, смуги каналу 4K B, який поставляється з контролером UC1, настав час розширити програмну систему SSL 360.

Spitfire Audio випускає Abbey Road Orchestra: Low Percussion, семпли 20 барабанів з сімома варіантами калатала

Spitfire Audio випускає Abbey Road Orchestra: Low Percussion, семпли 20 барабанів з сімома варіантами калатала

Бібліотека оркестрових семплів Spitfire Audio Abbey Road Orchestra Low Percussion
Spitfire Audio випустили Abbey Road Orchestra: Low Percussion, першу бібліотеку семплов у новій флагманській серії, яка, за їхніми словами, відтворюватиме кожну частину оркестру в деталях, що захоплюють дух.

У виконанні перкусіоніста світового класу Джобі Берджесса (Чорна пантера, Місія нездійсненна) та інженера Саймона Роудса (Skyfall, Аватар), володаря Греммі (Skyfall, Аватар), Low Percussion обіцяє запропонувати користувачам новий рівень самовираження. найдокладніше, що вони створили сьогодні.

    «Почувши цю бібліотеку з динаміків у диспетчерській Studio One, мені здалося, що Джобі грав у кімнаті. Це незвично". - Мірек Стайлз, керівник відділу аудіопродукції, Abbey Road StudiosГрафічний інтерфейс модуля оркестрової бібліотеки семплів, що підключається Spitfire Audio Abbey Road Orchestra Low Percussion

четверг, 10 ноября 2022 г.

iZotope Audiolens – аналізатор референсів

 iZotope Audiolens – аналізатор референсів

iZotope випускає програму-компаньйон для Ozone і Neutron, що надає більш доступну роботу з референс-треками. Програмне забезпечення працює на macOS 11.7 або пізнішої версії (включаючи вбудовану підтримку процесорів Apple Silicon) та Windows 10 або пізнішої версії у вигляді окремої програми.

Новинка дозволяє аналізувати будь-яку доріжку з потокової платформи або іншої програми, а потім надіслати цей профіль інтелектуальним помічникам ІІ в наборах для відомості та майстерингу. Повідомляється, що програма збирає дані про основні звукові характеристики, включаючи гучність, еквалізацію, динаміку та ширину стереозвуку, допомагаючи порівнювати та зіставляти референсні треки та звуки.

Universal Audio UAD v10.2 / UAD Spark – оновлення програмного забезпечення для роботи зі звуком

Universal Audio UAD v10.2 / UAD Spark – оновлення програмного забезпечення для роботи зі звуком

Компанія Universal Audio випускає версію UAD 10.2, де крім покращеної оптимізації було додано кілька нових інструментів для користувачів обладнання UAD та користувачів бібліотеки модулів Spark, що підключаються. Програмне забезпечення сумісне з ПК під керуванням Windows 10 або вище, а також з комп'ютерами Mac під керуванням macOS X 10.15 (Catalina) до macOS 13 Ventura.

Першим плагіном представлений Hitsville Reverb Chambers, який відтворює звук ревербераційних камер, розміщених на переобладнаному горищі культової студії Hitsville. Плагін має прості елементи управління, що дозволяють користувачам швидко створювати класичні вокальні та інструментальні ревербератори з доступними параметрами Width, Pre-Delay, Decay, Mix та кросовером Lo/Hi.

вторник, 8 ноября 2022 г.

Novation Circuit Rhythm 2.0 - оновлення прошивки для нового винаходу бітмейкінгу

Novation Circuit Rhythm 2.0 - оновлення прошивки для нового винаходу бітмейкінгу

Novation представляє нову прошивку для Circuit Rhythm і завантажує редаговані ефекти, зіставлення бітів, запис фіксованої довжини та численні покращення.

Я розглянув Novation Circuit Rhythm ще у серпні 2021 року, і він мені дуже сподобався. Це відмінне обладнання, яке може без проблем генерувати біти і дозволяє грати і возитися з ними на льоту. Це 8-доріжковий семплер, програвач семплів і грувбокс, де ви можете відтворювати нарізані семпли, такі як набори, або ставати мелодійнішими в режимі перегляду нот. Є багато ефектів та параметрів, які ви можете використовувати за допомогою 8 енкодерів. Ви можете отримати від нього чудові речі в найкоротші терміни, або використовуючи величезну включену бібліотеку, або додаючи свою власну. По-перше, тепер ми маємо можливість зіставляти біти. Ця функція дозволяє змінювати швидкість ваших семплів і лупів, щоб вони ідеально відповідали існуючим. Я припускаю, що це відбувається автоматично, коли ви вводите нові цикли до сеансу, який виконується в іншому темпі.

Reason Studios оновили Chord Sequencer – безкоштовне оновлення для популярного пристрою

Reason Studios оновили Chord Sequencer – безкоштовне оновлення для популярного пристрою

Оновлення акордового секвенсору Reason Studios Player MIDI Effect DAW

Компанія Reason Studios оголосила, що їхній Chord Sequencer Player Device отримав перше оновлення.

Спочатку випущений у червні 2022 року, Chord Sequencer швидко став одним з найпопулярніших пристроїв у Reason Rack, і це недавнє оновлення містить низку нового контенту та функцій, які покликані зробити налаштування послідовності акордів та пошук нових звуків швидше та простіше. Було введено 47 нових наборів акордів, а також 27 нових патчів, і Reason Studios кажуть, що вони також реалізували понад 10 нових функцій робочого процесу. Сумісність
Chord Sequencer є ексклюзивним для платформи Reason, хоча він, як і раніше, доступний користувачам інших DAW через плагін Reason Rack, який доступний у форматах VST3, AU та AAX.

Sonimus випускає плагін для емуляції A-Console - режими окремих каналів і шин, що перемикаються

Sonimus випускає плагін для емуляції A-Console - режими окремих каналів і шин, що перемикаються.

Емуляція Sonimus A-Console API 1604, мікшування, аналогове насичення, підсумовування, перехресні перешкоди

Компанія Sonimus оголосила про випуск A-Console, що підключається до модуля емуляції консолі, натхненого API 1608. Призначений для використання на кожній окремій доріжці та шині в сеансі DAW, A-Console обіцяє надати широкий спектр тональних характеристик, які допоможуть користувачам додати характер.

Lake People G108 – підсилювач для навушників


Lake People G108 – підсилювач для навушників

Компанія Lake People випускає балансовий підсилювач для навушників, призначений для професійної інформації та майстерингу. Повідомляється, що новинка задіює чотири окремі підсилювачі та здатна забезпечити точну просторову стереофонічну картину.

Передня панель надає два виходи на навушники: чотириконтактний роз'єм XLR та чвертьдюймовий роз'єм TRS. Регулятори гучності та лівого/правого балансу розташовані на лівій стороні панелі, центральний тумблер пропонує такі режими як стерео, моно, а також можливість змінити полярність. На задній стороні пристрою розташовані балансні та небалансні входи, що включають пару XLR та пару роз'ємів RCA. Крім цього, є кнопка INPUT SELECT, що дозволяє користувачеві залишати два джерела підключеними і перемикатися між ними за необхідності.

пятница, 4 ноября 2022 г.

SSL CONNEX – USB мікрофон

SSL CONNEX – USB мікрофон

Компанія Solid State Logic представляє чотиристоронній мікрофон з конструкцією у формі піраміди та вбудованим DSP. Новинка здатна записувати звук із частотою дискретизації до 96 кГц.

USB мікрофон SSL CONNEX з вагою 300 грам оснащується по одному капсулі на кожній стороні і пропонує чотири режими: Solo (призначений для запису мовлення зі стримів/відеооблогів), Group (підходить для зустрічей, інтерв'ю та конференцій), Music (дозволяє записувати живі виступи з високим рівнем звукового тиску) та режим Vocal (для вокалу). У кожному режимі, доступ до якого здійснюється за допомогою сенсорних елементів керування на вершині піраміди, є налаштування DSP з можливістю налаштування еквалайзера, динаміки та шумоподавлення.

четверг, 3 ноября 2022 г.

MOTU M6 – звукова USB карта

MOTU M6 – звукова USB карта

Через три роки після випуску звукових карток M2 і M4 компанія MOTU розширює серію M, анонсуючи модель M6, що підтримує роботу на macOS і Windows з мінімальною затримкою 2,5 мілісекунди. Звукова карта MOTU оснащується перетворювачами ESS Sabre32 Ultra з частотою дискретизації 192 кГц та роздільною здатністю 24 біт.

вторник, 1 ноября 2022 г.

Focusrite розширює асортимент Vocaster

Focusrite розширює асортимент Vocaster

Комплект аксесуарів та окремий мікрофон
Focusrite Vocaster Broadcast Kit комплект мікрофону для подкастів та навушників.

понедельник, 31 октября 2022 г.

KRK GoAux 4 – студійні монітори, пара


KRK GoAux 4 – студійні монітори, пара

Після випуску тридюймових моніторів GoAux 3, компанія KRK представляє чотиридюймову модель ближнього поля з ширшими можливостями, яка входить до серії GoAux.

Студійні монітори постачаються з 4” НЧ динаміком з арамідного скла, 1” твітером з м'яким тканинним куполом і пропонують підсилювачі D класу з сумарною потужністю 100 Вт. Новинка оснащується корпусом з пластику ABS, вбудованим еквалайзером НЧ/ВЧ, має можливість автоматичної корекції приміщення (ARC) з вимірювальним мікрофоном, що додається, і має регулятор гучності на передній стороні. Комутаційні можливості являють собою: парний вихід RCA, два входи TRS, один вхід AUX, один роз'єм 3.5 мм під навушники, один вхід 3.5 мм для мікрофона та вхід USB-AUDIO. Крім того, модель включає бездротовий зв'язок Bluetooth.

пятница, 28 октября 2022 г.

Mackie EM-98MS – накамерний мікрофон

Mackie EM-98MS – накамерний мікрофон

Компанія Mackie випускає високонаправлений суперкардіоїдний накамерний мікрофон EM-98MS, який входить в серію EM. Заявлено, що модель підійде для смартфонів та цифрових дзеркальних фотокамер DSLR.

четверг, 27 октября 2022 г.

KRK GoAux 3 – студійні монітори, пара


KRK GoAux 3 – студійні монітори, пара

Компанія KRK анонсує нову серію активних моніторів GoAux, першою моделлю з яких представлена ​​пара моніторів GoAux 3. Повідомляється, що дана лінійка призначена для користувачів, що часто переміщаються або подорожують.

Студійні монітори оснащуються 3” НЧ динаміком з арамідного скла, 1” твітером з м'яким тканинним куполом та поставляються з підсилювачами класу D із сумарною потужністю 60 Вт. Корпус моніторів виготовлений з ABS-пластику та пропонує вбудований еквалайзер НЧ/ВЧ на задній стороні, а також регулятор гучності на передній панелі. Комутаційні можливості моніторів включають парний вихід RCA, один вхід AUX та один роз'єм 3.5 мм для навушників. Крім цього, заявлено можливість з'єднання Bluetooth.

среда, 26 октября 2022 г.

PreSonus NSB 32.16 - стейдж-бокс з мережевим AVB підключенням

PreSonus NSB 32.16 - стейдж-бокс  з мережевим AVB підключенням

Компанія PreSonus випускає цифровий стейдж-бокс, який розширює можливості цифрового мікшера StudioLive 32 Series III. Девайс поставляється в міцному сталевому 19-дюймовому корпусі в рековому форматі 3U і має регульовані вуха для стійки. Новинка оснащується 32 мікрофонними передсилювачами XMAX, а також пропонує 32 комбінованих XLR/TRS входу та 16 XLR виходів.

понедельник, 24 октября 2022 г.

Avid MBOX Studio - звукова USB карта


Avid MBOX Studio - звукова USB карта

Компанія Avid випускає звукову карту з 21 входом, 22 виходами та ефектами DSP. Зазначається, що керування більшою частиною функцій інтерфейсу здійснюється через програму MBOX Control, яка також дозволяє призначити функції чотирьом програмним клавішам, розташованим на верхній панелі та забезпечити пряме керування параметрами MBOX із самого інтерфейсу.

Звукова карта пропонує два мікрофонних/лінійних комбінованих XLR/TRS входу на задній стороні і два мікрофонних/лінійних/інструментальних комбінованих XLR/TRS входу на передній стороні (всі чотири роз'єми володіють підсилювачами з посиленням до 60 дБ, фантомним живленням і імпеданс, що перемикається). Варто зазначити, що новинка з еквівалентним рівнем шуму -129 дБ та кг + шум 0,001% здатна працювати у форматі 24 біт/192 кГц.

Мікрофонний підсилювач Avid Pro Tools Carbon Pre

Мікрофонний підсилювач Avid Pro Tools Carbon Pre

Компанія Avid випускає пристрій, який розширить можливості інтерфейсу Pro Tools Carbon через підключення через ADAT.

Мікрофонний підсилювач пропонує 24 додаткові мікрофонні/лінійні канали. Крім цього, девайс має вісім мікрофонних підсилювачів, два інструментальні входи TRS на передній панелі, вхід/вихід DB25, дві пари входів та виходів ADAT, два інтернет порти та вхід/вихід WC. Повідомляється, що частота дискретизації додаткових ADAT-каналів залежатиме від кількості каналів, що використовуються: 16 каналів при частоті 44,1-48 кГц, вісім каналів при частоті 88,2-96 кГц і чотири канали при частоті 176,4-192 кГц, як у інтерфейсу Carbon.

пятница, 21 октября 2022 г.

AKAI MPK Mini Plus – MIDI-клавіатура

AKAI MPK Mini Plus – MIDI-клавіатура

Компанія AKAI розширює свою серію контролерів MPK Mini випуском компактної моделі з 37 міні-клавішами та широкими можливостями.

Міді клавіатура оснащується клавіатурою Gen 2, дводорожковим покроковим секвенсором, арпеджіатором, невеликим дисплеєм, а також пропонує вісім педів чутливих до сили натискання з RGB-підсвічуванням, що дозволяють не тільки награвати біти, але й призначати на них зміни програми.

четверг, 20 октября 2022 г.

Mackie EM-95ML – петличний мікрофон з підсилювачем, що підключається

Mackie EM-95ML – петличний мікрофон з підсилювачем, що підключається.

Компанія Mackie випускає всеспрямований мікрофон петличку з посиленням, що підключається, який входить в лінійку EM.

Arturia MiniFuse 4 – USB звукова карта

Arturia MiniFuse 4 – USB звукова карта

Через рік після анонсу звукової карти разом з інтерфейсами MiniFuse 1 та 2 компанія Arturia випускає старшу модель серії. Звукова карта доступна у білому/чорному кольоровому оформленні та поставляється з частотою дискретизації та розрядністю до 192 кГц/24 біт.

среда, 19 октября 2022 г.

Arturia MiniFreak – поліфонічний гібридний синтезатор

Arturia MiniFreak – поліфонічний гібридний синтезатор

Компанія Arturia анонсує випуск синтезатора з двома цифровими звуковими двигунами, аналоговими фільтрами, матрицею модуляції та різноманітними стереоефектами.

Повідомляється, що звукові движки новинки пропонують більше 20 режимів, які можна задіяти окремо, накладати один на одного та обробити їхнє звучання на виході для створення унікальних звукових текстур.

Arturia MiniLab 3 – MIDI-клавіатура/контролер

Arturia MiniLab 3 – MIDI-клавіатура/контролер

Arturia представляє девайс із 25 клавішами, розширеними елементами управління, глибокою інтеграцією плагінів DAW та Arturia, а також великим набором програмного забезпечення. Заявлено, що міді контролер має сценарії для інтеграції з такими DAW як Ableton Live, FL Studio, Logic, Bitwig і Reason.

Arturia Augmented GRAND PIANO – віртуальне VST піаніно/синтезатор

Arturia Augmented GRAND PIANO – віртуальне VST піаніно/синтезатор

Компанія Arturia випускає віртуальний інструмент, здатний забезпечити звучання фортепіано високої якості для використання у виробництві звуку для кінематографії, а також ігор та будь-якого іншого середовища, де потрібен якісний звук клавішних.

Повідомляється, що новинка, окрім готових пресетів, дозволяє налаштувати звучання за допомогою двох окремих шарів, кожен з яких має два джерела звуку для створення складових текстур із будь-якою комбінацією семплів та синтезу.

вторник, 18 октября 2022 г.

Chandler Limited Abbey Road RS660 – аналоговий ламповий компресор/лімітер

Chandler Limited Abbey Road RS660 – аналоговий ламповий компресор/лімітер

Компанія Chandler Limited анонсує компресор із трьома лампами (6386, 6CG7, 6AL5), що входить до серії Abbey Road Studios. Заявлено, що новинка поєднує в собі дві моделі: EMI RS124 та Fairchild 660.

пятница, 14 октября 2022 г.

Beyerdynamic XELENTO REMOTE – внутрішньоканальні навушники преміум класу

Beyerdynamic XELENTO REMOTE – внутрішньоканальні навушники преміум класу

Компанія Beyerdynamic випускає аудіофільські навушники-вкладиші другого покоління з технологією Tesla та сертифікацією Hi-Res Audio.

Архів блогу