вторник, 8 ноября 2022 г.

Sonimus випускає плагін для емуляції A-Console - режими окремих каналів і шин, що перемикаються

Sonimus випускає плагін для емуляції A-Console - режими окремих каналів і шин, що перемикаються.

Емуляція Sonimus A-Console API 1604, мікшування, аналогове насичення, підсумовування, перехресні перешкоди

Компанія Sonimus оголосила про випуск A-Console, що підключається до модуля емуляції консолі, натхненого API 1608. Призначений для використання на кожній окремій доріжці та шині в сеансі DAW, A-Console обіцяє надати широкий спектр тональних характеристик, які допоможуть користувачам додати характер. Емуляція Sonimus A-Console API 1604, мікшування, аналогове насичення, підсумовування, перехресні перешкоди
Канальний модуль A-Console пропонує регулятор рівня, фільтри верхніх та нижніх частот, елементи керування насиченням та перехресними перешкодами, а також віртуальний вимірювач рівня гучності. A-Console являє собою єдиний модуль, що підключається і має два перемикаються режими: призначений для використання на окремих доріжках, і модуль шини, призначений для використання на групових або шинних каналах. Канальний модуль оснащений фейдером для встановлення рівня сигналу, а також має елементи керування High Cut та Low Cut, які пропонують фільтри низьких та високих частот 6 дБ/октаву. Кнопка Push зменшує динамічний діапазон та збільшує рівень сигналу каналу, надаючи налаштування 5 та 10 дБ та пропонуючи спосіб досягнення м'якого обмеження. Sonimus зазначає, що це налаштування слід використовувати з обережністю, оскільки його надмірне використання може призвести до міксу з нестачею динамічного діапазону.

Рівень насиченості, застосовуваний плагіном, можна контролювати за допомогою пари кнопок, розташованих під фільтрами, і його можна повністю обійти за допомогою кнопки In, або збільшити для демонстрації більш очевидного ефекту спотворення за допомогою кнопки Fat. . Є також три налаштування, які змінюють кількість перехресних перешкод, що вводяться між каналами, з тонким ефектом, що забезпечується режимом Modern, більш очевидним ефектом, що забезпечується налаштуванням Vintage, і налаштуванням Off, що повністю видаляє перехресні перешкоди. Доступ до функції Trim As Drive можна отримати, клацнувши правою кнопкою миші фон графічного інтерфейсу користувача, і при її включенні автоматично послаблюватиметься вихідний сигнал плагіна в міру збільшення посилення, що дозволяє ефективно використовувати фейдер як управління приводом.

Модуль Buss оснащений налаштуваннями насичення та перехресних перешкод A-Console, але прибирає фейдер та фільтри, наявні в модулі Channel. Існують також налаштування калібрування для вимірювача гучності плагіна, а також параметри призначення декількох примірників A-Console в групи для одночасного управління. Після призначення цим групам можна використовувати один вид основної групи для зміни налаштувань рівня та насиченості всіх відповідних каналів.
Сумісність

A-Console підтримується на ПК під керуванням Windows 7 та пізніших версій, а також на комп'ютерах Mac під керуванням macOS X 10.9 або пізніших версій з підтримкою процесорів Intel та Apple Silicon. Він доступний у форматах VST2.4, VST3, AU, AAX та RTAS.
Ціни та доступність

A-Console доступна вже зараз і зараз пропонується за початковою ціною 39 доларів США, зниженою з її повної ціни 49 доларів США.

Архів блогу