пятница, 11 ноября 2022 г.

Оновлення SSL 360 додає нові профілі контролера для користувачів LUNA та Pyramix

Оновлення SSL 360 додає нові профілі контролера для користувачів LUNA та Pyramix

Вийшло оновлення SSL 360 V1.4, в якому представлені шаблони керування Pyramix та Universal Audio LUNA DAW від Merging Technologies для UF8 та UC1.

Крім того, є кілька інших покращень та розширень пакетів програмного забезпечення SSL та нова 6-місячна підписка SSL Complete.

Що нового в оновленні SSL 360?
Після недавнього випуску модуля, що підключається, смуги каналу 4K B, який поставляється з контролером UC1, настав час розширити програмну систему SSL 360.

Давайте розглянемо деякі особливості:
- Якщо ви є користувачем LUNA або Pyramix DAW, контролер UF8 тепер має профілі для обох систем.
- Плагіни 4K B і Channel Strip 2 тепер пропонують інтеграцію доріжок DAW, соло та відключення звуку у Studio One, Live та REAPER.
- Тепер ви можете керувати транспортом мікшера, що підключається з клавіатури комп'ютера.
- ДОМАШНЯ сторінка SSL 360° тепер пропонує доступ до інструменту калібрування вимірювача шинного компресора UC1.
- Інтерфейс мікшера SSL 360 ° було перероблено.
- Нові функції Channel Strip 2 включають панорамування, ширину, мікс компресора, режим HQ (оверсемплінг) та оновлення графічного інтерфейсу.
- SSL 360° V1.4 та його плагіни повністю сумісні з M1/ARM.

Директор зі злиття технологій Pro-Sales Solutions Кріс Холлебоун (Chris Hollebone) сказав: «Злиття має довгі та продуктивні відносини з Solid State Logic, і ми раді, що вдосконалений контролер DAW UF8 тепер може керувати Pyramix, багато наших клієнтів з ентузіазмом привітання доповнення. до списку контролерів».

- Тим часом, Лев Перрі, віце-президент з продукту в Universal Audio, заявив, що вони дуже раді глибокої інтеграції між поверхнями управління SSL і LUNA. Унікальні функції поверхні управління LUNA найкраще працюють на поверхнях SSL, поєднуючись, щоб дати нашим користувачам можливість записувати якісні мікси швидше, ніж будь-який інший. інша комбінація».

SSL 360° V1.4 доступний у вигляді безкоштовного оновлення прямо з офіційної сторінки SSL.

Усі зареєстровані власники UF8 та UC1 мають доступ до шестимісячної безкоштовної підписки на SSL Complete. Ви можете розблокувати це через обліковий запис користувача SSL.

Архів блогу