четверг, 3 ноября 2022 г.

MOTU M6 – звукова USB карта

MOTU M6 – звукова USB карта

Через три роки після випуску звукових карток M2 і M4 компанія MOTU розширює серію M, анонсуючи модель M6, що підтримує роботу на macOS і Windows з мінімальною затримкою 2,5 мілісекунди. Звукова карта MOTU оснащується перетворювачами ESS Sabre32 Ultra з частотою дискретизації 192 кГц та роздільною здатністю 24 біт.

На задній стороні пристрою розташовано чотири комбінованих мікрофонних/лінійних/інструментальних (Hi-Z) XLR/TRS входу з чотирма підсилювачами, роз'єми MIDI I/O та два лінійні TRS входи. Крім цього, є дві пари лінійних TRS виходів для моніторів і два виходи на навушники з незалежним регулюванням гучності на фронтальній панелі і кнопкою 3-4, що перемикає другий вихід на передачу звуку з виходів 3 і 4. Зазначається, що для чотирьох комбінованих входів XLR/ TRS на передній панелі встановлені окремими регуляторами посилення, а також кнопками перемикання фантомного живлення та моніторингу.

Крім іншого, девайс пропонує кольоровий LCD дисплей з вимірювачами вхідних та вихідних сигналів, поруч із ним знаходиться регулятор змішування налаштування балансу вхідного та відтворюваного сигналів для моніторингу, а також кнопка для перемикання між двома парами моніторів. Повідомляється, що в звуковій карті передбачений окремий канал loopback, а живлення інтерфейсу здійснюється через порт USB-C, так і за допомогою блоку живлення 15V.

MOTU M6 поставляється з набором програмного забезпечення, включаючи MOTU Performer Lite, Ableton Live Lite 11 та 6 ГБ семплів/лупів від Big Fish Audio, LucidSamples, Loopmasters та MOTU.

Архів блогу