вторник, 8 ноября 2022 г.

Novation Circuit Rhythm 2.0 - оновлення прошивки для нового винаходу бітмейкінгу

Novation Circuit Rhythm 2.0 - оновлення прошивки для нового винаходу бітмейкінгу

Novation представляє нову прошивку для Circuit Rhythm і завантажує редаговані ефекти, зіставлення бітів, запис фіксованої довжини та численні покращення.

Я розглянув Novation Circuit Rhythm ще у серпні 2021 року, і він мені дуже сподобався. Це відмінне обладнання, яке може без проблем генерувати біти і дозволяє грати і возитися з ними на льоту. Це 8-доріжковий семплер, програвач семплів і грувбокс, де ви можете відтворювати нарізані семпли, такі як набори, або ставати мелодійнішими в режимі перегляду нот. Є багато ефектів та параметрів, які ви можете використовувати за допомогою 8 енкодерів. Ви можете отримати від нього чудові речі в найкоротші терміни, або використовуючи величезну включену бібліотеку, або додаючи свою власну. По-перше, тепер ми маємо можливість зіставляти біти. Ця функція дозволяє змінювати швидкість ваших семплів і лупів, щоб вони ідеально відповідали існуючим. Я припускаю, що це відбувається автоматично, коли ви вводите нові цикли до сеансу, який виконується в іншому темпі.Запис із фіксованою довжиною – це функція, за допомогою якої ви можете записувати семпли в проект фіксованої довжини, щоб вони відповідали належним чином. З версією 1 вам доводилося записуватись і сподіватися на краще. Це тому, що запис робиться окремо від проекту. Фіксація довжини щодо вашого проекту робить це набагато кращим. Ви можете встановити його на 8, 16, 32 або 64 кроки у поданні Sample Record.

Всі Grid FX тепер повністю редагуються безпосередньо з Circuit Rhythm. Таким чином, ви дійсно можете увійти до цих параметрів.

Мені здається, що Novation прислухається до боротьби користувачів, які намагаються перетворити свої доморощені семпли на Circuit Rhythm. Можливість записувати та підганяти семпл прямо під проект – це величезна економія часу. Як і Beat Match, де вам більше не потрібно турбуватися про темп ваших семплів. Це дуже симпатична машина, і це оновлення робить її гладкішою.

Оновлення безкоштовне для всіх користувачів Circuit Rhythm.

Архів блогу