понедельник, 14 ноября 2022 г.

ATH-WB2022 – бездротові навушники Hi-Fi Audio Technica

ATH-WB2022 – бездротові навушники Hi-Fi Audio Technica

Компанія Audio Technica представляє навушники, які оснащуються незалежними ЦАП (ESS DAC ES9038Q2M), операційними підсилювачами та батареями для лівого та правого каналів. Відзначається, що новинка підтримує звук високої роздільної здатності до 24 біт/96 кГц як на бездротовому, так і на дротовому підключенні через USB-C. Навушники Audio Technica ATH-WB2022 випускаються в обмеженій кількості на честь 60-річчя компанії.

Модель пропонує випромінювачі діаметром 45 мм, здатна відтворювати насичений та детальний звук, а також підтримує такі кодеки як LDAC, AAC та SBC. Повідомляється, що корпус чашок навушників виконаний з комбінації горіха, клена та червоного дерева, а амбушури та оголов'я складаються з алькантари (штучна замша).

Крім цього, девайс має вбудований конденсаторний мікрофон діаметром 10 мм, здатний забезпечити до дев'яти годин безперервної роботи при повному заряді (з часом зарядки близько 2,5 годин) і має функцію багатоточкового сполучення для підключення відразу до двох пристроїв Bluetooth. Крім того, надані кнопки управління відтворенням музики, гучністю, відключенням мікрофона та функціями голосового помічника.

На додаток, користувачі можуть скористатися програмою A-T Connect з доступом до додаткових можливостей, включаючи активацію режиму з низькою затримкою, налаштування еквалайзера, вибір одного з чотирьох оптимальних рівнів гучності, зміну кодеків та інше. Навушники комплектуються двома кабелями довжиною 1,5 м (USB-C на USB-A; USB-C на USB-C) та міцним кейсом для перенесення Zero Halliburton.

Audio Technica ATH-WB2022 будуть доступні для покупки у 2023 році за ціною близько $3100.

Архів блогу