пятница, 11 ноября 2022 г.

Spitfire Audio випускає Abbey Road Orchestra: Low Percussion, семпли 20 барабанів з сімома варіантами калатала

Spitfire Audio випускає Abbey Road Orchestra: Low Percussion, семпли 20 барабанів з сімома варіантами калатала

Бібліотека оркестрових семплів Spitfire Audio Abbey Road Orchestra Low Percussion
Spitfire Audio випустили Abbey Road Orchestra: Low Percussion, першу бібліотеку семплов у новій флагманській серії, яка, за їхніми словами, відтворюватиме кожну частину оркестру в деталях, що захоплюють дух.

У виконанні перкусіоніста світового класу Джобі Берджесса (Чорна пантера, Місія нездійсненна) та інженера Саймона Роудса (Skyfall, Аватар), володаря Греммі (Skyfall, Аватар), Low Percussion обіцяє запропонувати користувачам новий рівень самовираження. найдокладніше, що вони створили сьогодні.

    «Почувши цю бібліотеку з динаміків у диспетчерській Studio One, мені здалося, що Джобі грав у кімнаті. Це незвично". - Мірек Стайлз, керівник відділу аудіопродукції, Abbey Road StudiosГрафічний інтерфейс модуля оркестрової бібліотеки семплів, що підключається Spitfire Audio Abbey Road Orchestra Low Percussion

Abbey Road Orchestra: у GUIA Low Percussion було семпльовано 20 барабанів, починаючи від оркестрових інструментів, включаючи 60-дюймовий гігантський тайко, і закінчуючи традиційними народними інструментами. Доступно до семи варіантів калатала для кожного барабана, і для кожного окремого інструменту було зафіксовано кілька технік та позицій ударів.

Як стало нормою для більших бібліотек Spitfire, доступний широкий діапазон положень мікрофона, а модуль, що підключається пропонує користувачам вибір з 16 різних сигналів. Включено два сигнали з попереднім мікшуванням, створені Саймоном Роудсом, у той час як інші 14 призначені для тих користувачів, які хочуть створювати та налаштовувати свої власні мікси, надаючи набір джерел, включаючи точкові мікрофони, секційні верхівки, масив Decca Tree, аутригери. , навколишні мікрофони, вибір місця мікрофонів перед диригентом та багато іншого.

Бібліотека має вбудовану реверберацію з імпульсним відгуком, розроблену в студії Abbey Road.

Сумісність
Abbey Road Orchestra: Low Percussion працює у власному плагіні Spitfire Audio, який доступний у форматах AU, VST2, VST3 та AAX. Розмір бібліотеки, що завантажується, становить 100,5 ГБ.

Ціни та доступність
Abbey Road Orchestra: Low Percussion вже доступний за початковою ціною 299 фунтів стерлінгів, включаючи ПДВ/349 євро, зниженою порівняно зі звичайною ціною 399 фунтів стерлінгів, включаючи ПДВ/449 євро. Ціна крос-класу зі знижкою у розмірі 275 фунтів стерлінгів, включаючи ПДВ / 309 євро, в даний час також доступна всім, хто володіє Abbey Road One: Orchestral Foundations або будь-якою бібліотекою SSO.

Архів блогу