суббота, 12 ноября 2022 г.

Плагін Soundtoys Little Radiator на даний час безкоштовний

Плагін Soundtoys Little Radiator на даний час безкоштовний

Soundtoys Little Radiator без підсилювача Altec 1566A, змодельований з емуляцією лампової лампи, аналоговий теплий плагін

Soundtoys в даний час пропонує свій модуль мікрофонного підсилювача Little Radiator для безкоштовного завантаження протягом обмеженого часу.

Плагін є спрощеною версією процесора Radiator компанії і створений на основі підсилювача Altec 1566A. Soundtoys кажуть, що Little Radiator цікаво розпадається під час руху і здатний створювати миттєві вібрації Motown 60-х років, коли використовується для додавання деякого характеру вокальним та інструментальним записам. Кількість драйву контролюється параметром Heat, а плагін також має регулятор сухого/мокрого мікшування для змішування обробленого та вихідного звуку. Деяка додаткова звукова зернистість забезпечується перемикачем зміщення, який, як кажуть, забезпечує злегка уривчастий, зміщений звук, який добре підходить для створення барабанних лоу-файних або вокальних звуків. Також є перемикач Noise, що дозволяє користувачам відтворювати шум, доданий вихідним обладнанням.
Сумісність

Little Radiator підтримується на ПК під керуванням Windows 10 або пізнішої версії, а також на комп'ютерах Mac під керуванням macOS X 10.12 або пізнішої версії. Доступні формати AAX Native, AAX AudioSuite, VST2, VST3 та AU, а версії VST3 та AU тепер пропонують вбудовану підтримку процесорів Apple Silicon. Під час активації потрібне підключення до Інтернету.
Доступність

Little Radiator пропонується безкоштовно замість звичайної ціни 79 доларів до 2 січня 2023 року. Пропозицію можна активувати в магазині на веб-сайті Soundtoys, ввівши код HOLIDAYHEAT під час оформлення замовлення.

Архів блогу